Cum fac videochat? Din studio sau de acasă?

Poate ai auzit că se poate face videochat și de acasă. Da, e posibil. Cu avantajele și dezavantajele sale. Dacă întrebi modelele cu experiență, care fac o mulțime de bani, îți vor spune că sunt mai multe dezavantaje. Hai să-ți explicăm de ce!

  1. Trebuie să-ți cumperi calculator, lumini etc. Ca să faci singură videochat e nevoie să dai o mulțime de bani pe un calculator performant, care costă peste 1.000 euro. În plus, îți trebuie un monitor mare și cameră video HD, care sunt foarte scumpe. Totodată, ai nevoie să-ți iei un microfon bun, sistem profesional de lumini, tastatură fără fir și să plătești lunar un abonament la internet de mare viteză. Într-un studio însă, totul îți este pus la dispoziție din prima.
  2. Lucrezi dezorganizat. Acasă sunt mereu tot felul de tentații. Te sună prietenii, parcă ai mai deschide televizorul, simți nevoia să ieși pe balcon să fumezi. Sau să te duci la magazinul din colț să-ți iei o cola și o înghețată. Asta înseamnă că o să faci puține ore online, lucrezi inconstant. Deci câștigi puțin. Pe de altă parte, la studio lucrezi mult mai bine, după un program stabilit cu multă vreme înainte. Trainerele te încurajează să te ții de orar, să știe membrii când ești online, să te poată găsi pe site. Asta te ajută enorm pe partea de câștiguri.
  3. Te aud vecinii. Ca să poți face videochat de acasă trebuie să ai un loc al tău. Fie faci în același loc în care locuiești, fie plătești o chirie în alt apartament. În ambele cazuri trebuie să îți cumperi un decor, să arate cât de cât decent ce apare în spatele tău. Chiar și așa, de acasă poți lucra doar pe site-uri de free, cu multă nuditate. Plus că ai toate șansele să te audă vecinii când ești online. Și nu prea ai chef să-ți bată la ușă oamenii de la etajul de deasupra sau să sune la poliție că-i deranjezi. La un studio însă, uiți de orice stres pe tema asta. Lucrezi liniștită, și te exprimi așa cum îți place ție. Și ai posibilitatea să lucrezi pe LiveJasmin, pentru că la Heylux îndeplinim condițiile de calitate ale singurului site de videochat super-premium din lume.
  4. Nu te ajută nimeni la training. Ca să faci bani din videochat trebuie să te sprijine mereu cineva care știe domeniul ăsta. Să îți dea feedback constant despre cum arăți online, cum să interacționezi cu diverși membri etc. Acasă ești singură, te descurci și tu cum poți. La Heylux, ești ajutată de 14 trainere, care își știu foarte bine treaba. Asta te ajută enorm să faci mai mulți bani și să nu te simți singură în cameră. Plus că partea de socializare cu colegele noastre și cu alte modele îți dă o stare de bine pozitivă în fiecare zi.
  5. Nu te ajută site-urile. Când lucrezi de acasă, nimănui nu-i pasă de tine. Dacă ai probleme tehnice, nu intervine nimeni. Cei de la site-uri nu își răspund, pentru că ești neimportantă pentru ei. Așa că te enervezi și pierzi bani. Un studio mare, ca Heylux, are în schimb parteneriate cu toate site-urile. Dacă apare vreo problemă, le contactăm imediat și primim răspuns în virtutea relației privilegiate pe care o avem cu ei. Plus că te susținem 24 din 24 de ore pe partea tehnică de aici, din studio. 

După câte vezi, sunt o mulțime de aspecte care contează în alegerea modului în care lucrezi ca model. Și noi colaborăm cu modele care fac jobul ăsta de acasă. Dar ele nu vin la studio pentru că nu sunt din Iași și le e greu să se mute aici. Dar și ele știu că, de fapt, 100% procent de acasă înseamnă, de fapt mult mai puțini bani decât procentele din studio. Și, până la urmă asta contează cel mai mult: banii. 

Deci, pe scurt, la întrebarea “Cum fac videochat?”, răspunsul simplu e: evident din studio!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *