Știi prea puține despre videochat? Te învățăm noi tot!

Te interesează și pe tine un job bine plătit? Videochatul poate fi soluția ideală. Chiar dacă știi prea puține despre domeniul ăsta, nu-ți fă probleme! La Heylux te învățăm tot ce trebuie să știi. Suntem de peste 10 ani în videochat și ne-am specializat în creșterea modelelor noi. Peste 90% din fetele care vin la Heylux au auzit de la prietene ce e cu videochatul. Adică au puține informații și foarte multe întrebări. Lucru care e foarte bun, pentru că nouă ne plac întrebările. Dacă și tu ești așa, ai venit în locul potrivit. 

Claudia e colega noastră de la Resurse Umane care se ocupă de interviuri și de buna ta primire. Cu ea discuți la telefon sau pe chat prima dată când iei contact cu Heylux. Claudia îți explică frumos cum stă treaba cu site-urile, ce comisioane primești, ce avantaje gratuite ai la noi. Tot de la colega noastră afli ce forme legale ai, cum ești ajutată de trainerele noastre și așa mai departe. Deci îți spune cam tot ce e nevoie, la modul general, despre videochat. Depinde doar de tine să fii deschisă la informații și să înveți cât mai multe. Pentru că toate îți vor fi de folos, ai să vezi.

Heylux videochat Iasi 74

Cum îți ziceam, Claudia îți transmite informațiile de bază, să poți intra cât mai repede online, să faci bani. Mai departe, te preiau fetele de la training, care se ocupă de partea tehnică despre videochat. Adică intră în detalii, îți transmit metode de abordare și de fidelizare a membrilor, modalități de a câștiga mai bine pe site-uri etc. Totul îți este explicat cu calm, cu răbdare, astfel încât să înțelegi cât mai bine. Dacă ai nevoie să repetăm, o facem fără probleme, cu zâmbetul pe buze.

Lasă deci grijile și vino să facem bani împreună! Colaborăm bine cu toate fetele și la fel de ok o să fie și cu tine. Ne adaptăm la stilul tău și îți transmitem sistematic toate cunoștințele. Nimeni nu s-a născut învățat, așa că n-are de ce să-ți fie jenă că nu știi multe lucruri despre videochat. De asta și suntem aici: să te învățăm noi! Facem asta cu drag, pentru că ne place domeniul ăsta. Te așteptăm cu dragă inimă la Heylux! Abia așteptăm să lucrăm împreună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *