Top 5 site-uri de videochat la Heylux

Dacă te întrebi care sunt cele mai de succes site-uri la Heylux, îți spunem cu drag. Suntem total deschise față de subiectul ăsta. Modelele de la noi lucrează și pe site-uri premium, și pe site-uri freemium, adică bazate mai mult pe show. Alegerea asta o fac în funcție de preferințele și abilitățile lor. 

  • LiveJasmin

Cele mai multe modele de la noi lucrează pe LiveJasmin. Oricum Heylux e studio certificat LiveJasmin și e normal că multe fete fac bani doar pe acest site. Standardele aici sunt cu adevărat premium, interacțiunea cu membrii se bazează mai mult pe conversații și pe atitudinea glamour, decât pe show. Firește, ca să faci și tu foarte mulți bani aici, e nevoie să fii îngrijită, serioasă și să știi cât mai bine engleza. De training ne ocupăm noi, mai ales că avem cea mai mare echipă de trainere din videochat Iași.

  • AdultWork

Mai nou, modelele noastre se simt foarte bine pe AdultWork. E un site semi-premium, unde întâlnești online doar membri din Marea Britanie. Plata se face în lire și poți să ai succes și tu dacă îți place stilul mai direct de comunicare. Comisionul pe site e foarte bun, deci ai toate motivele să încerci și tu.

  • Flirt4Free

Am colaborat mulți ani cu Flirt4Free și în 2021 am reluat cu succes acest parteneriat. La Heylux, avem modele care lucrează chiar la cuplu acolo, fiindcă așa le merge mai bine. Desigur, asta e alegerea lor. Cele mai multe fete fac bani pe cont propriu și sunt mulțumite. Pe Flirt, regulile sunt un pic mai lejere decât pe LiveJasmin, deci ai mai multă libertate de exprimare, dacă asta contează mult pentru tine.

  • XLove

Site-ul ăsta merge destul de bine pentru modelele care știu franceză și italiană. Pentru că cei mai mulți membri sunt din Franța și Elveția. Pentru multe modele de la noi, XLove e un site secundar, pe lângă LiveJasmin sau Flirt4Free. Și acolo e mai lejer cu regulile, deci lucrezi complet relaxată. 

  • Chaturbate

Dacă nu prea știi engleza sau o altă limbă străină, Chaturbate e mult mai potrivit pentru tine. E cel mai cunoscut site freemium și îți dă ocazia să te folosești la maximum de erotismul tău. Membrii îți dau mai puțini bani deodată, dar avantajul e că ai mulți admiratori deodată în cameră. Așa că nu te plictisești niciodată și faci bani frumoși dacă ești un model energic și dezinhibat.

Heylux videochat Iasi 6
Top 5 site-uri de videochat la Heylux 4

Astea sunt cele mai bune site-uri pentru modelele de la Heylux și îți recomandăm călduros să le încerci și tu. Poți să faci chiar combinații: să lucrezi pe LiveJasmin și Flirt, sau LiveJasmin și AdultWork. Iar dacă simți că te potrivești mai mult cu site-urile freemium, te invităm să faci bani pe Chaturbate și un site asemănător, ca Bonga sau altele. Ideea e că sunt variante și pentru tine, oricare ar fi stilul tău personal. Cu trainingul Heylux, seriozitate și ambiție, orice e posibil. Hai, că se poate!

Telefon Heylux: 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *