Heylux Iași îți garantează trafic pe LiveJasmin, singurul site de videochat premium din lume

Sigur ai auzit de LiveJasmin. Sau simplu – Jasmin, cum îl știu toate modelele de videochat. E singurul site premium din domeniul nostru. Și un partener foarte apropiat pentru Heylux Iași. De asta cele mai multe colege ale noastre își fac recordurile aici.

Avem chiar Certificare LiveJasmin, adică îndeplinim 100% criteriile de excelență ale site-ului. Asta are o mare pentru importanță pentru tine, ca model. De ce? Pentru că ești ajutată și de noi și de site să faci o mulțime de bani.

Cu alte cuvinte, ai ocazia să lucrezi pe cel mai bun site din lume și, în plus, să câștigi mai mult ca oriunde. Sună interesant pentru tine? Hai să-ți spun mai multe despre asta!

Traficul garantat îți dă șansa recordurilor de câștiguri

Cât crezi că ai putea să câștigi la un alt job? Să zicem că te-ai angaja secretară la o firmă, vânzătoare la un magazin în mall sau la un call center. Poți spera să treci de 2.000 – 2.500 lei? Cam pe acolo se învârt salariile medii acum.

Cu banii ăștia nu ai cum să te descurci ca lumea. Mai ales dacă vrei să fii independentă, să plătești o chirie. Și atunci e mult mai bine să lucrezi în videochat. Iar dacă tot lucrezi în videochat, ideal e să vii la cel mai mare studio de videochat din oraș: Heylux Iași!

La noi câștigi, în medie, între 200 și 2.715 lei pe zi. Reține deci diferența: în loc de 2.500 lei pe lună, ca la un job obișnuit, la Heylux Iași poți câștiga 2.715 lei pe zi! În fiecare zi! Pentru doar 8 ore lucrate zilnic, deci cu un program normal.

Diferența e enormă, cu un avantaj extraordinar pentru tine. Ca să ajungi la veniturile astea, în primul rând e nevoie să ne angajezi aici. Apoi e treaba noastră să-ți explicăm tot ce trebuie să știi și să îți oferim condiții excelente de lucru. 

Videochat Heylux Iași

Printre ele se numără și șansa de a beneficia de avantajele LiveJasmin. Mai ales că la Heylux Iași ai șansa unor avantaje speciale. Tocmai datorită relației noastre speciale cu site-ul, poți profita de o mulțime de promoții.

Dacă ești serioasă, vorbim cu cei de la LiveJasmin să-ți acorde trafic preferențial. Mai ales în primele tale perioade la studio. Așa poți să-ți mărești baza de membri, să urci în topul preferințelor lor.

Lucrul ăsta e unic pe LiveJasmin, pentru că pe alte site-uri, la alte studiouri, modelele sunt lăsate să se descurce singure. Așadar, poți conta pe un ajutor concret la Heylux Iași, cu efecte imediate în creșterea veniturilor tale.

Lucrul ăsta este susținut și de oferta noastră financiară. Astfel, în primele tale 20 săptămâni ca model, primești comisionul excepțional de 70%. Cu plata banilor la zi.

Pe LiveJasmin, lucrezi mai elegant

Foarte multă lume are impresia că videochatul înseamnă numai nuditate, așa cum se întâmplă pe site-urile free, precum Chaturbate sau Bonga. Pe LiveJasmin e mult diferit însă. Aici sunt membru cu mai mulți bani, care plătesc bani serioși pentru a te vedea online.

Interacțiunea dintre tine și membri se bazează mai mult pe conversație, pe conexiuni umane, decât pe show. De asta e important să știi la un nivel bun limba engleză. Motiv pentru care îți oferim noi cursuri gratuite, ca să-ți meargă mai bine pe site.

În plus de asta, când lucrezi pe un site premium, calitatea membrilor este net superioară. Aici intră oameni cu bani, care-și permit să plătească pentru interacțiuni virtuale de calitate. Pentru că, dacă ar vrea nuditate gratis, s-ar duce fix pe Chaturbate.

Cu alte cuvinte, merită din plin să lucrezi pe LiveJasmin. De lucrul ăsta te încurajăm și noi, deși poți lucra și prin tehnica mulți-site, fără probleme. La Heylux Iași, ai libertatea deplină de alegere.

Heylux Iași videochat

Dacă vrei să faci însă sume mari, e recomandabil să lucrezi ca celelalte modele campioane din studio. Și ele ar putea să stea pe mai multe site-uri, dar nu o fac. Preferă să se concentreze pe ce le aduce mai multă valoare.

Au încercat și ele să lucreze pe tot felul de site-uri free sau semi-premium și au renunțat la ele. Fiindcă au putut să compare și au ales ce e mai bine pentru ele. Investesc acum în ținute elegante, fac poze și filme de calitate, cu echipa noastră, și s-au adaptat perfect la stilul ăsta premium.

Sunt sigură că și ție ți se potrivește modul elegant de videochat. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre asta, te invit cu drag să ne faci o vizită. Hai acum la Heylux Iași, să începem o colaborare de mare succes!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *