Echipa Heylux merge la Budapesta pentru Jasmin Campus!

Echipa Heylux merge la Budapesta pentru Jasmin Campus!

25 de colege din echipa Heylux vor vizita în curând minunata Budapesta, la invitația partenerilor de la Live Jasmin!

Modelele și trainerele noastre se vor bucura de 4 zile de training și distracție la invitația celui mai mare site de videochat din lume. Mini-vacanța asta e ocazia perfectă de a afla noutățile LiveJasmin pentru a crește câștigurile fetelor noastre. Și nu numai ale fetelor noastre. Pentru că la Jasmin Campus vor veni trainere și modele de videochat din toată Europa.


Una dintre cele mai interesante teme va fi integrarea Instastory-urilor pe site-ul LiveJasmin. Asta înseamnă că modelele noastre vor putea folosi pasiunea lor de a posta pe Instagram și pentru a câștiga mai mult din videochat.
Pe lângă discuții despre site și cum se câștigă bani din videochat în Iași, o să ne distrăm ca într-un team building. La fel ca în fiecare an, partenerii LiveJasmin ne vor caza la un hotel foarte frumos și se vor ocupa să ne simțim foarte bine.

Heylux Budapesta
Echipa Heylux merge la Budapesta pentru Jasmin Campus! 4

În plus, vom dansa până dimineața la petrecerea organizată pe vaporaș, pe Dunăre. Deci vom avea o mulțime de lucruri de povestit când ne întoarcem în Iași. Până atunci, colegele noastre abia așteaptă excursia asta.
Așadar, revenim cu poze, noutăți despre videochatul pe Jasmin și impresii despre petrecerea de pe vaporaș, pe Dunăre!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *