Echipa Heylux participă la Jasmin Campus cu 40 de modele de videochat

Heylux este primul studio de videochat din Iași care participă la Jasmin Campus cu 40 de modele! Evenimentul este susținut în Budapesta, la începutul lunii Februarie 2020, de LiveJasmin, cel mai mare site de videochat din lume. Participarea pentru a doua oară a echipei Heylux la Jasmin Campus este o recunoaștere a creșterii extraordinare de câștiguri a modelelor noastre.

Modelele Heylux devin campioane in videochat

De ce mergem la Jasmin Campus atât de des? De ce se bucură fetele noastre că merg în Budapesta? Pentru că LiveJasmin e cel mai profesionist și mai avantajos site de videochat. Cu cel mai bun trafic, cu cele mai mari câștiguri. Iar Heylux are un parteneriat special, de lungă durată cu echipa LiveJasmin tocmai din acest motiv. Echipa noastră de training e specializată pe acest site și putem acorda un suport complet și constant modelelor Heylux. Din momentul în care te angajezi în videochat la noi, te învățăm cum să discuți online cu membrii. Și cum să-ți aduci și mai mulți admiratori. Suntem în contact tot timpul cu echipa LiveJasmin pentru a afla toate noutățile care te pot ajuta să faci rapid progrese.

Heylux videochat Iasi 177

Așa te putem ajuta să devii o campioană a videochatului în Iași la Heylux. Colegele noastre de la training sunt dedicate doar acestui scop: să-ți fie ție bine. Iar când vedem câștigurile tale crescând, ne bucurăm și noi. Banii te motivează să vrei și mai mult, să-ți depășești limitele. Pentru că, de fapt, în videochat la Heylux nu există limite. Câștigi cât vrei tu. Poți să stai mai multe ore online, cu șanse mult mai mari să fii o campioană pe Jasmin. Mai ales că poți vedea asta cu ochii tăi. Avem deja modele care fac multe mii de dolari pe lună. Își cumpără apartamente, mașini, merg în vacanțe. Dacă pot ele, poți și tu!

Heylux te ajuta să ai mai repede succes

Ce vor face modelele noastre la Jasmin Campus? Vor afla modalități noi de a face bani online. Vor face tot felul de jocuri pentru dezvoltare personală cu specialiștii Jasmin. E o oportunitate extraordinară de a învăța și mai bine secretele acestui job. Pentru că fiecare are un potențial care trebuie descoperit și dezvoltat. Asta am văzut și anul trecut, când am fost cu multe alte modele de videochat de la Heylux la Jasmin Campus. Experiența asta le-a motivat și le-a făcut mult mai bune la job. Încasările au crescut imediat și au văzut valoarea conversațiilor și a orelor petrecute online. Acum înțeleg că jobul ăsta e o oportunitate imensă de a face mai mulți bani decât s-au gândit vreodată.

Pe lângă jocuri și informații noi despre videochat, firește că fetele așteaptă și partea distractivă. Cazarea e la un hotel foarte bun de pe malul Dunării, într-un confort deplin. Iar partenerii noștri le invită să viziteze și Budapesta, cu autocarul. Orașul e superb, deci vor fi multe amintiri frumoase pentru ele. Plus că avem timp și de shopping, în marile mall-uri din capitala Ungariei. Evident, toată excursia e gratuită pentru modele, deci bucuria lor va fi deplină. Așadar, Heylux confirmă din nou că este cel mai bun studio de videochat din Iași. Suntem alegerea Nr.1 pentru toate modelele care vor să câștige mulți bani și să devină independente financiar. Vrei și tu asta? Vino să te angajezi în videochat în Iași la Heylux pentru a faci mulți bani. Sigur te vom invita și pe tine la următoarea excursie în minunata Budapesta, la Jasmin Campus!

Contact studio videochat Heylux Iași

Tel. 0744.33.77.11

www.heylux.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *