Videochat Adult sau Non-Adult la Heylux Suceava 

Care este cea mai buna varianta pentru tine ?

Industria de videochat se împarte in doua categorii printre care videochat-ul adult si cel non adult .Noi, cei de la Heylux Suceava  suntem constienti de faptul ca sunt fete care nu stiu sa faca o deosebire intre cele doua categorii si astfel iti venim in ajutor cu mai multe informatii. Esti pregatita? 

1.Videochat-ul non-adult 

Aceasta categorie presupune rabdare in primul rand si cunostinte avansate de limba engleza. Este o categorie aleasa de multe modele, asta deoarece se bazeaza mai mult pe partea conversationala, iar atunci cand esti in privat cu membrul, tu poti decide pana unde anume sa mergi. Multe din fetele care colaboreaza acum cu Heylux Suceava au venit la categoria de non adult si usor s-au transferat catre categoria de adult. Oare de ce ? 

Ei bine, aceasta categorie nu te pune in evidenta foarte mult, asta daca iti doresti sa faci bani mai rapid. Un dezavantaj ar fi faptul ca aceasta categorie nu detine atat de mult trafic precum categoria de adult, iar membrii de la non-adult au acelasi cerinte  ca cei de la adult. Sansele de a castiga bani se diminueaza doar prin prisma ca traficul este restrans. 

De asemenea trebuie sa te incarci cu rabdare. Este absolut normal sa crezi ca poate fi cea mai buna varianta pentru tine la inceput, insa in acelasi timp vrei sa faci si bani. 

Site-urile cu care noi colaboram sunt de Premium, asta inseamna ca nu este expusa nuditatea in free chat si de asemenea se bazeaza  si converstatii. 

2. Videochat-ul adult 

Pentru aceasta categorie va  trebui sa ai abilități de comunicare in limba engleza si sa-ti folosesti imaginatia si sarmul.   Aceasta categorie domina la incasari an de an . Cele mai mari recoduri de bani au fost inregistrate de-a lungul timpului la aceasta categorie. 

Multe fete care doresc sa se angajeze in videochat considera ca adult inseamna nuditate, ceea ce este gresit.  Sunt doua categorii de site-uri: Premium si de Free chat. Pe site-urile de Free chat, nudiattea este expusa fata de toti membrii si credem cu tarie ca tu nu iti doresti asta. Tot ce vrei este sa faci bani. 

three young beautiful smiling girls trendy summer light pink dresses sexy carefree women posing positive models round sunglasses having fun

Heylux Suceava este studio certificat LiveJasmin. LiveJasmin iese in evidenta  fata de restul site-urilor prn baza enorma de trafic pe care o ofera, posibilitatea de a lucra de pe mobil si bineinteles concursurile organizate special pentru modele cu premii care ajung la suma de 500.000 $. La Heylux Suceava avem modele care sunt Exclusiviste pe LiveJasmin deoarece le ofera mari oportunitati de castig.  

Sa nu uitam de Summiturile pe care LiveJasmin le organizeaza. Petrecerile lor sunt fabuloase. Poate vei avea ocazia sa ne insotesti.  

La Heylux Suceava  ne asigurăm ca modelele ajung in topul celui mai vizitat site . Te ajutam cu o echipa profesionista de training , make-up , ședințe foto video gratuite , consiliere financiara , cursuri de limba engleza si de dezvoltare personala,  pentru ca tu sa iei cele mai mari premii din domeniu .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *