Ce faci dacă simți că apar sentimente față de un membru?

Dragostea e frumoasă atunci când nu se întâmplă la job. Altfel, dai numai de încurcături. Nu crezi? Suntem de peste 10 ani în industria asta și le-am văzut pe toate. Orice problemă poți depăși: perioade cu trafic mai scăzut, membri care te mai deranjează online, orice. Numai îndrăgostirea dă bătăi maxime de cap.

În primul rând, merită să ai tot timpul în minte că scopul tău e să faci bani. În sensul ăsta, te încurajăm să faci o separare clară între viața privată și cea de entertainer, online. Sentimentele adevărate să le păstrezi doar când ești în mediul tău, personal. 

Lasă îndrăgostitul pentru viața personală

Ce se întâmplă dacă nu faci așa? Hai să ne imaginăm un scenariu destul de comun. Să spunem că apare un membru care îți face multe complimente simpatice, îți dă atenție. Ok, mulți fac așa. Dar să mai zicem și că e simpatic, că simți că te înțelege când discuți cu el. Îți mai dă și niște tipsuri, petrece mai mult timp în privat cu tine decât e obișnuit.

Hai să mai presupunem ceva: că, fix în perioada aia, ești ori singură, ori ai probleme cu iubitul. Uite așa poți, într-o bună zi, să descoperi că te gândești la membrul ăla în drum spre casă. Ceea ce e deja un semnal de alarmă.

Dacă nu faci ceva, lucrurile pot merge mai departe. Adică să-ți neglijezi alți membri, să ai scăderi serioase în încasări, să devii dependentă de omul ăla. Lucrurile o iau în jos foarte ușor, numai cu efecte negative.

Sunt 1% șanse ca relația aia virtuală să fie mai mult decât ceva în mintea ta. Membrul e la mii de kilometri distanță și nu știi, pe bune, nimic real despre el. În plus, întâlnirea cu el e interzisă și de site și de studio, plus că ai intra într-o zonă legală tulbure. Fiindcă amestecul banilor cu contactul fizic te-ar plasa în atenția poliției.

În videochat, e bine să-ți știi interesul

Am văzut de-a lungul timpului modele care au pierdut tot: conturi, venituri, relații acasă pentru iluziile de pe net. Cele care s-au și întâlnit au avut, de cele mai multe ori, experiențe negative, unele chiar periculoase. Sigur nu vrei să treci și tu prin pericol și dezamăgiri.

Când intri în cameră, la program, gândește-te bine la ce vrei să faci. Scopul tău e să faci bani și atât. Te mai și distrezi, dar ăsta e un bonus. Te joci cu emoțiile membrilor, nu lăsa membrii să se joace cu trăirile tale. Fii atentă la semne, evită complicațiile. E mult mai bine pentru tine.

AI un milion de opțiuni în viața reală, să întâlnești oameni cu care chiar să ai o relație. Cu banii câștigați ca model, îți permiți bărbați la orice nivel și fizic și financiar. Cu cât știi mai bine care îți este obiectivul, ci atât o să fii la adăpost de complicații.

Imediat cum simți că e ceva ce începe să-ți depășească voința, vorbește cu trainerul tău sau un alt model din studio. Colegele tare te ajută imediat să revii la realism, să recapeți controlul. Lasă dragostea în seama membrilor! Treaba ta e să profiți de admirația lor și să îți cumperi lucruri frumoase din darurile lor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *