Află ce tip de model se caută acum pe site-urile de videochat!

Videochatul e un domeniu în continuă schimbare. Se schimbă studiourile, site-urile, felul membrilor de a interacționa cu modelele. Faptul că studiourile mari sunt tot mai profesionalizate e un lucru extrem de pozitiv. Pe care îl poți constata chiar tu, de la angajare. Site-urile se adaptează și ele trendurilor sociale și economice. Dacă te angajezi la un studio ca Heylux, trainerele te ajută să înțelegi schimbările astea și să profiți de ele. Tot trainerele îți explică și modul în care se întâmplă comunicarea cu membrii. Hi să-ți dau câteva detalii în avans!

  1. Fii cât mai umană

Știi tipul piți de la mall, care stă țeapănă și nu mișcă nici o cută pe față? Poate are succes la cafenele, la terase, dar mai puțin în videochat. Oamenii nu vor să aibă de a face online cu femei arogante, încrezute. De ce ar da sute, mii de dolari unei persoane care le dă senzația că îi respinge? Fii cât mai umană, abordabilă, deschisă la discuții, tipul de model interesat să cunoască oameni noi! Vorbește cu ei, vezi care-i treaba! Ai grijă ca în camera ta să fie mereu o dinamică bună, o atmosferă pozitivă.

  1. Nu cere insistent tips

Toate modelele vor tips. E normal să ți le dorești și tu. Important e însă cum le obții. Dacă imediat cum prinzi un membru începi să-i zici insistent: “Dă-mi, dă-mi, dă-mi!”, se satură repede de tine. Unele modele au teoria că, dacă nu-ți dă membrul tips din prima, e semn sigur că n-are bani. Și n-are rost să pierzi timpul cu săracii. Asta e din nou o atitudine arogantă, păguboasă. În felul ăsta, îți pleacă membrii buni pentru că văd că ești lacomă. Apoi, de unde știi că membrii care nu dau tips sunt săraci? Poate că doar te testează, să vadă dacă ești ok ca persoană și nu doar o mașină de cerut bani.

  1. Fii femeia capabilă să asculte

Membrii site-urilor de videochat sunt și ei oameni. Cu probleme, cu nevoi. Ca să-i înțelegi, e nevoie mai întâi să-i asculți. Exact, uneori nu trebuie să faci mare lucru ca să câștigi bani din jobul ăsta! Atenție însă: e o diferență mare între a sta țeapănă, fără să zici nimic, și a asculta pe bune. Dacă chiar ești atentă la ce-ți spun membrii tăi, ai șanse să fii un model căutat, apreciat. Cu informațiile pe care le auzi poți să le răspunzi inteligent, să legi discuții interesante pentru ei. Recomandarea Heylux e să-ți faci și notițe cu ce-ți spun ei, ca să le trimiți mai târziu și mesaje personalizate. Așa îi aduci înapoi și faci bani cu ei pe termen lung.

  1. Adoptă un look premium

Indiferent dacă lucrezi pe site-uri freemium sau pe un site premium, e important să arăți extraordinar. De la machiaj, păr, siluetă, zâmbet și până la ținute. Dacă faci bani pe LiveJasmin, de exemplu, la mare căutare sunt rochiile, hainele mai elegante, dar sexy în același timp. Chiar dacă optezi și pentru o ținută mai lejeră sau chiar sport, calitatea e tot pe primul loc. În funcție de bugetul tău, îți recomand să investești în lucruri premium. Dacă porți o bustieră și pantofi sport, începe măcar cu Nike sau Adidas. Dacă vrei să treci la următorul nivel, poartă de la Calvin Klein în sus. Sunt o mulțime de magazine online cu reduceri la branduri renumite chiar și în România. Așa că găsești chestii superbe și decente ca preț pentru orice buget.

Heylux videochat Iasi 21
  1. Fii constantă la program

În videochatul clasic, de acum câțiva ani, puteau să facă bani și modelele care stăteau puțin online. O fată mai simpatică venea la treabă 40-50 de ore la perioadă, câștiga 800-1.000 și ceva de dolari și era mulțumită. Industria s-a schimbat mult între timp și nu mai ține figura asta. Membrii se gândesc de 3 ori cât și cu cine cheltuiesc. Cu pandemia și felul în care s-au transformat site-urile, acum fac bani doar modelele serioase. Vino la studio măcar 80 de ore la perioadă, lucrează constant, ia-ți liber în mod echilibrat, ca să-ți crești o bază solidă de membri. Să știe admiratorii tăi când te găsesc online. Așadar, fii model serios și ține-te ca lumea de treabă, ca la un job normal. Ca să faci câteva mii de dolari pe lună, că doar de asta lucrezi în videochat.

Cam astea sunt sfaturile de bază la Heylux! Mai departe, sunt o mulțime de alte detalii, de recomandări. Videochatul s-a schimbat, se schimbă în fiecare zi, dar și tu poți face o mulțime de bani ca model. Dacă te adaptezi la transformări și te folosești de cunoștințele trainerelor din jurul tău. Așa ai șansa fii un model de succes, căutat de membri, și să devii o campioană a încasărilor din videochat în Iași!

Telefon Heylux: 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *