Ești curioasă să știi ce cadouri poți primi de la membri?

Banii din videochat se fac prin private-uri, tipsuri, poze și filme vândute etc. Deci prin ce primești online, pe site-ul pe care lucrezi. În unele cazuri fericite însă, membrul vrea să meargă mai departe cu atenția lui. Și îți trimite prin curier, la studio, diverse atenții. Desigur, aici e nevoie de grijă, să nu spui chiar oricui unde lucrezi. Faci asta doar dacă e un membru de încredere, cu care te cunoști de mult timp, și știi că e o persoană ok. Deci, dacă el spune că vrea să-ți facă o surpriză, poți să-i dai adresa Heylux.

Multe modele care au membri de lungă durată fac așa. Dincolo de banii dați online, oamenii aceia vor să fie romantici, să își surprindă iubitele pe care le au online. Așa că în fiecare săptămână vine curierul cu lucruri frumoase pentru fetele noastre. Cele mai frecvente atenții sunt, desigur, florile. Membrul sună la o florărie de lux din Iași și buchetul vine aici. Pe locul 2 ar fi parfumurile. Dacă tu îi spui că îți place un parfum mai rar, mai scump, el îl cumpără din țara în care locuiește. Să zicem că e vorba de Statele Unite. Apoi ți-l trimite prin DHL și ajunge la noi destul de repede.

Heylux videochat Iasi 3

Pe lângă flori și cosmetice, sunt și cadouri mai rare. De exemplu, rochițe, mici bijuterii, ursuleți de plus etc. După cum îți închipui, asta e partea cea mai amuzantă a jobului de model. Valoarea materială a acestor atenții e mai puțin importantă. Dar contează pentru fete să vadă că sunt apreciate, că membrii se gândesc la ele. Discută cu celelalte modele despre ce primesc, glumesc pe seama admiratorilor lor. 

Ție ce ți-ar plăcea să primești în dar ca model? Ai prefera pantofi, lenjerie sau altceva? Unele fete își aleg ceva concret dintr-un magazin online și, dacă îi place membrului, cumpără el produsul. Dacă preferi un top superb, îl plătește el cu cardul și ți-l trimite la Heylux. Ca să-l pui pe tine când ești online, cu el în privat. După cum vezi, sunt o mulțime de posibilități să te distrezi, să te simți bine online. Ăsta e jobul ideal pentru așa ceva. Dacă vrei și tu să primești cadouri frumoase, te așteptăm chiar acum la noi!

Telefon Heylux: 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *