Află și tu cele mai dorite 5 mașini de modelele de videochat de la Heylux!

Mașinile sunt din nou în mintea fetelor. De fapt, sunt întotdeauna de actualitate. Pentru că înseamnă libertate și distracție. Firește, e bine să eviți una nouă. Că cine dă zeci de mii de euro ca să se devalorizeze imediat mașina aia? Dar sunt o mulțime de modele foarte drăguțe, la 10.000 euro, la 15.000 sau 20.000 euro. Unele mai sport, altele ceva mai feminine. Desigur, sunt tot felul discuții între modelele noastre despre cea mai frumoasă variantă. Dar fiecare cu părerea ei. Și cu bugetul său, desigur… La Heylux avem multe colege care câștigă peste 10.000 $ la perioadă și care deja se gândesc la mărci scumpe. Fetele mai începătoare, vor ceva mai simpatic, cu care să se acomodeze. Mai ales dacă abia și-au luat permisul.

Heylux videochat Iasi 79

Hai să facem și un top auto al Heylux! Să vezi și tu pe ce dau fetele noastre banii făcuți în videochat Iași:

1. Audi A4 & BMW Seria 3, la egalitate- pur și simplu modelele astea sunt irezistibile pentru fetele care sunt în topul încasărilor Heylux. Plus că imaginea Heylux e strâns legată de celebrele BMW-uri aurii

2. Mini Cooper – micuță, simpatică, ușor de parcat și în culori nebunatice

3. VW Golf sau Polo – poate că sunt mai puțin spectaculoase, dar foarte rezistente și perfecte pentru începătoare

4. Ford Fiesta – necesită o investiție mică, sunt ușor de condus și numai bune pentru prima mașină

5. Ford Focus Break – ideală pentru modelele de la Heylux care au copii și au nevoie de spațiu

După cum vezi, sunt dorințe absolut normale. Fetele noastre au aceleași aspirații și nevoi ca și tine. Pentru unele colege, mașina este o fiță, iar pentru altele o necesitate. Ca să poată merge libere oriunde, fără să depindă de transportul în comun din Iași. Oricum, cheful ăsta de a cumpăra sau a schimba mașini o să te prindă și pe tine. Imediat cum o să începi și tu să faci o mulțime de bani din videochat!

Angajează-te și tu la Heylux! Sun-o acum pe Claudia la telefon: 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *