Daaa, gata cu carantina! Tu ce o să faci pe 15 Mai?

În sfârșit, a venit vestea cea bună: scăpăm de carantină pe 15 Mai! Deși nu va fi încă posibil să mergem în vacanțe, tot e bine că ieșim libere din case. Fără hârtii completate și restricții de ore. Aici, la Heylux, ne bucurăm mult cu fetele de vestea asta. Suntem convinse că și tu. Îți putem spune și ce o să facem atunci: lucruri simple, dar care ne vor aduce zâmbetul pe buze. Ne vom vizita câteva prietene, vom merge prin parcuri, să respirăm aer curat, să savurăm o înghețată, să alergăm. Și mersul cu bicicleta o să fie permis, deci o să fie bine de tot! Deja ne imaginăm cum e să stăm cu o cafea în mână, pe o bancă, la soare…

Tu ce planuri ai pentru atunci? Suntem sigure că și tu vrei să te bucuri de libertate. Să ai mici bucurii, să scapi de statul între 4 pereți. O să vezi oameni dragi la față, o să faceți planuri de mers la mare, pentru când o să se poată. Toată chestia asta stupidă cu virusul e și o oportunitate. Ne dă șansa să ne gândim la lucrurile care ne fac cu adevărat să zâmbim.

Heylux videochat Iasi 135

Avem ocazia să apreciem ce avem. Și pe cei care înseamnă mult pentru noi: familie, cunoscuți, colegi. Asta e bine și pentru moralul nostru. Probabil că toate am avut momente de plictiseală și îngrijorare. Acum e timpul să depășim ușor, ușor stările alea enervante și să trăim viața cât mai din plin.

Oricum, noi am devenit experte în balansarea timpului petrecut la job și acasă. Modelele vin la Heylux pentru că e cel mai bun job din videochat Iași. Dar știu că, printr-o bună organizare, reușesc să aibă timp suficient și pentru ele. Deci vor face și bani, se vor bucura și de libertate. Așa cum ai putea să faci și tu. Fiindcă e mult mai plăcut să îți reiei viața normală cu cardul plin.

Mai ales că, în câteva săptămâni, sigur se vor redeschide și magazinele, cluburile, cafenelele. Între timp, te invităm să fim optimiste și să ne pregătim de plimbări prin Parcul Copou, prin Botanică, oriunde e verde și frumos! Hai, că o să fie bine!

Sun-o chiar acum pe Claudia pentru angajare în videochat Iași la Heylux! Tel: 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *