Heylux respectă toate standardele de sănătate în videochat în Iași

Perioada asta e aiurea pentru toată lumea. În loc să ne bucurăm de primăvară și să ne vedem de-ale noastre, ne enervează situația asta cu virusul. Totuși, la Heylux, suntem pe deplin conștiente că e o treabă serioasă. De aceea am aplicat imediat toate recomandările Ministerului Sănătății privind igiena. În primul rând, am rugat toate colegele să-și facă de acasă, online, muncile ne-esențiale. Am eliberat mai multe spații administrative și am rugat trainerele noastre să stea câte una, maxim două în birouri. Plus că rugăm modelele de videochat să intre doar câte una în biroul lor, atunci când au lucruri de rezolvat. În felul ăsta, creștem gradul de siguranță al tuturor.

Heylux videochat Iasi 185

Pentru o igienă deplină, avem zeci de doze cu dezinfectant de mâini și spirt. Toate modelele de videochat care intră la Heylux sunt rugate să se spele pe mâini și să utilizeze dezinfectant. Încă de acum câteva săptămâni am rugat modelele noastre să-și oprească planurile pentru vacanțe în țări străine. Iar când modelele intră în studio, înaintea turelor, le solicităm să stea cât mai puțin împreună. Și fiecare să se ducă direct în camera ei de videochat. Pe modelele care au membrii din familie cu joburi mai expuse le-am rugat să lucreze de acasă în perioada asta. Așa avem garanția că ne facem toate în liniște treaba.

Evident, în continuare urmărim cu interes știrile la TV, ca toată lumea. Suntem sigure că în scurt timp vom trece peste asta și vom reveni la situația normală. Până atunci, ca orice altă companie responsabilă din România, și la Heylux respectăm întocmai recomandările Ministerului Sănătății și ale Guvernului României. Și ne străduim să oferim modelelor noastre cel mai job din videochat în Iași!

Sun-o acum pe Claudia pentru cel mai bun job în videochat în Iași la Heylux!

Tel. 0744.33.77.11

www.heylux.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *