Angajare Videochat Iași

Te angajăm așa cum ești

Heylux te angajează în videochat Iași imediat! Poți să profiți de jobul ăsta chiar acum! Fără să-ți cerem CV-uri complicate sau recomandări. Și fără probe practice. E ok și dacă ai experiență zero în videochat Iași. Pentru că te putem ajuta noi să înveți repede tot ce ai nevoie. Heylux e cel mai mare studio din videochat Iași. Avem 12 colegele la training care îți transmit din experiența lor. Și care abia așteaptă să lucreze cu tine. Să-ți pună în valoare calitățile. Mai ales că sunt cele mai bune trainere din videochat Iași. Specializate la Budapesta și Luxemburg. Asta înseamnă că știu exact ce sfaturi să-ţi dea ca să faci progrese rapide și să câștigi tot mai mulţi bani din videochat Iași la Heylux!

Poţi sa o contactezi oricând pe Claudia, colega noastră care se ocupă de angajările în videochat Iași. Sun-o la tel. 0744.33.77.11 şi stabiliți împreună o vizită la sediul Heylux! Claudia îţi va spune exact cum poţi ajunge la studio. Tot ea îţi va explica felul în care va decurge colaborarea noastră la Heylux. E o persoană simpatică, elegantă și te va întâmpina cu zâmbetul pe buze. Așa că lasă emoțiile și descoperă cu plăcere avantajele angajării în videochat Iași! Gândește-te pur și simplu că vii la un job din care faci foarte mulți bani prin distracție. Pentru că asta înseamnă angajarea în videochat Iași la Heylux: te distrezi pe banii membrilor. Oferindu-le o companie plăcută, din care toată lumea are de câștigat.

La interviul de angajare în videochat Iași la Heylux, poţi să mai vii cu o prietenă. Dar nu cu un bărbat, pentru că la noi lucrează doar fete. Dacă însă îţi doreşti neapărat să fii condusă de prietenul tău, de exemplu, el te poate aştepta afară în timp ce tu eşti la interviu. Prin lucrul ăsta, ne asigurăm că respectăm confidențialitatea celorlalte modele de la Heylux. Și că toate fetele fac bani în liniște, în cele mai bune condiții din videochat Iași. Interviul constă într-o discuție liberă cu Claudia. Plus un simplu test la limba engleză, la care suntem sigure că te vei descurca. Oricum, chiar dacă vorbești engleza la un nivel mai scăzut, Heylux te ajută cu cursuri gratuite de limbi străine. Ăsta e unul dintre avantajele din videochat Iași pe care suntem bucuroase să ți-l oferim.

Echipa Heylux îți urează bine ai venit la cel mai mare studio din videochat Iași! Suntem bucuroase că ești alături de noi și că lucrăm împreună pentru succesul tău în videochat Iași. De la început, te asigurăm că vei avea un contract de muncă legal. Așa cum au toate celelalte modele din videochat Iași angajate la Heylux. În plus, vei avea tot timpul oportunitatea de a schimba jobul de model cu cel de trainer. Poți să începi să colaborezi cu noi chiar dacă e primul tău job, indiferent de domeniu. La Heylux, ai doar de câștigat. Și libertatea de a alege orice îți dorești. Dacă o să crezi că un loc de muncă în videochat Iași nu ți se potrivește, poți renunța oricând. Chiar și după câteva zile! Suntem însă sigure că avantajele financiare și serviciile gratuite unice de la Heylux sunt exact ce ai nevoie. Așa că hai să facem foarte mulți bani din videochat Iași, așa cum îți dorești!

Cum e o zi de videochat?

Totul e foarte simplu si distractiv! Vii la studio și îți alegi camera, în care vrei să lucrezi. Acolo ai un calculator și o camera video conectată la el. Intri pe internet și te loghezi pe site-urile de videochat, unde vei găsi o mulțime de persoane cu bani care sunt membri ai acestor site-uri.

Prima dată, statusul tău este de Free Chat. Acolo discuți cu membrii lucruri obișnuite, despre ce mai faci, despre filme, sau hainele pe care îți place să le porți. Astfel, admiratorii tăi îți trimit complimente, iar dacă le placi mai mult unora dintre ei, te vor ruga să intri în Private Chat. Acesta este cel mai profitabil status din videochat, pentru că în Private Chat vei câștiga mult mai mulți bani.

Astfel, cu cât petreci mai multe minute în Private Chat, cu atât castigi mai mulți bani! Pentru a convinge însă membrii să îți solicite un Private Chat, care să dureze cât mai mult, trebuie să înveti să te faci plăcută. Asta înseamnă să porti o conversatie cât mai variată, să știi bine engleză sau franceză, să fii draguță cu ei, să le faci complimente, să le adresezi întrebări despre viața lor, să-i asculti cu atenție și să fii cât mai sexy pentru ei.

Oricum, pe măsură ce experiența ta în videochat crește și asculți sfaturile colegelor trainer, numărul minutelor din Private Chat vor crește, iar odată cu ele, vor crește și încasările tale zilnice.

Bucură-te de jobul Nr. 1 în videochat Iași!

Heylux îți oferă cel mai bun job în videochat Iași. Te poți convinge singură de asta. Chiar e adevărat! Te invităm să compari oferta de angajare Heylux cu cea a oricărui altui studio din videochat Iași! Atât prin partea financiară, dar și pe partea de servicii gratuite, ăsta e cel mai avantajos job pentru tine. În plus, Heylux e recunoscut în videochat Iași pentru câștigurile mari ale modelelor. Chiar ne place să spunem că veniturile mari sunt pentru începătoare. Pentru modelele Heylux care beneficiază deja de trainingul nostru, veniturile sunt excepționale! Asta e marea noastră forță, imensul avantaj pentru tine. Îți garantăm câștiguri foarte mari atunci când și tu ai ambiție. Împreună facem o echipă extraordinară, orientată spre succesul tău. La Heylux, cel mai mare studio din videochat Iași.

Îți asigurăm tot ce ține de noi ca să-ți fie bine. Mai bine ca oriunde în videochat Iași. De la tine așteptăm dorința de a realiza lucruri mari. La Heylux, chiar poți să faci asta. Realizăm împreună un dream chart pentru tine. Tu ne spui ce îți dorești să împlinești din jobul ăsta în videochat Iași. Poate o casă sau un automobil. Așa stabilim pașii de urmat la Heylux. Obiectivele intermediare, data exactă la care îți vei vedea visul realizat. Asta înseamnă că poți vedea oricând ce ai de făcut. Și cum te ajutăm noi. Așa facem cu toate modelele din videochat Iași care sunt serioase. Care știu ce își doresc de la viață. Dar e ok și dacă ești mai puțin sigură. De asta suntem aici: să vorbim cu tine și să îți clarificăm obiectivele personale. Apoi, să lucrăm împreună la ele.

Bucură-te și tu de jobul ăsta în videochat Iași! E chiar o provocare pentru noi să-ți oferim maximum la Heylux. Cele mai bune condiții financiare, cele mai bune condiții de lucru. Așa cum credem că meriți. Hai să vedem cât de repede ajungem la venituri foarte mari pentru tine! Și să începem să lucrăm pentru visul tău. Așa cum doar la Heylux e posibil. Important e ca tu să fii mulțumită la noi. Și suntem sigure că vei fi. Angajarea în videochat Iași e doar primul pas. Începutul. Apoi vin lucrurile și mai bune pentru tine. Banii, împlinirile, satisfacția. Adică independența ta, conștiința faptului că totul devine posibil pentru tine. Peste un timp, chiar o să-ți amintești cu drag de momentul ăsta. Și o să zâmbești la gândul că ți se părea dificil să câștigi și foarte mult la Heylux. Adică multe mii de dolari pe lună. Dar e posibil. Pentru că, de acum, ești model la Heylux, la cel mai mare studio din videochat Iași!

61 Comentarii


 • De obicei colaborați cu toate fetele care vin la interviu?

  Îți mulțumim pentru interesul acordat studioului nostru! 😀 Noi colaborăm cu drag cu toate persoanele care vin la noi la interviu dacă aceste persoane știu lb engleză la nivel mediu, sunt ambițioase, optimiste. Te rog să mă suni pe numărul de telefon 📞 0744 337 711 pentru a stabili un interviu.😀 Acesta poate avea loc și astăzi sau oricând in weekend! 🙂

 • Bine c amai vad si angajatori normali care nu ma freaca la cap cu mii de acte si cu cv-uri. Partea asta cu cv-urile si mai ales cu scrisorile de recomandare e sadica rau. Macar si pentru asta ar merita sa ma apuc de videochat in Iasi.

 • Eu n-am avut niciodata mare incredere cum arat. Chiar si acum desi multa lume imi spune ca arat ok tot parca ma simt asa nesigura. Imi place ca spuneti ca angajati si fete in videochat in Iasi daca sunt macar simpatice. Asta ma face si pe mine sa ma simt mai bine.

 • Chiar aveam ceva rețineri ca să vin la un studio de videochat din Iași și să mă angajez la un job din ăsta de model. Nu știu dacă sunt îndeajuns de frumoasă sau dacă sunt acceptată. Ve scrie aici cu fetele simpatice e frumos și parcă îmi dă curaj. Că așa zic și fetele că ar trebui să încerc că n-am ce pierde. am înțeles că nu e nicio probă practică la Heylux deci poate că ar fi ok să discutăm și să văd dacă mă simt ok.

  Hey, GabiMe! 🙂 Chiar dacă nu ai experiență în videochat, colegele noastre, trainerii, te vor ajuta să înveți totul. Și nu va fi nicio probă practică, ci doar o discuție liberă. Îți promit! Te aștept la interviu! 😘

 • daca ma angajez eu si pe urma ii zic si prietenei sa vina sa lucreze si ea dati pe bune banii aia? 2000 sunt banii mei sau si ai ei?

  SIgur, Gia! Toți cei 2.000 vor fi banii tăi. 💲💲💲 Vă așteptăm cu drag și pe tine și pe prietena ta. Mulțumesc! 😊

 • Deci sun la numarul ala de telefon si asta-i tot? Imi spune cineva unde sa vin si cand? Asa ma programez la interviu sau cum? Scuze de atataea intrebari dar vreau sa stiu sigur.

  Sigur că da, Corina! 💋 În momentul în care te hotărăști să ne suni, noi venim să te luăm cu mașina de oriunde din Iași și mergem să stăm de vorbă la studio. 😊

 • Am inteles ca pentru angajare e un interviu ca asa e peste tot. Dar e adevarat ce mi-a spus colega voastra la telefon ca ma ia cu masina de acasa daca vin la studio sa vad cum e?

  Hey, Didi! 😘 Da, pentru angajare va fi un interviu, adică o discuție liberă, ca să vedem dacă ești fată serioasă. Vei fi luată de acasă cu un BMW, care nu are reclamă pe el, ca să păstrăm discreția. 😉 Aștept telefonul tău la numărul 0744.33.77.11!

 • Sunt din Zimnicea si am mai facut videochat de acasa cu un studio mare din Bucuresti, dar n-am fost multumita de procent. Chiar imi dati 80% daca lucrez prin voi? Si chiar aveti suport non-stop? Dincolo nu ma ajuta nimeni, ca n-aveau oameni. Daca e chiar asa, vorbim, ca ma intereseaza in conditiile astea. Va sun eu miercuri, cel mai probabil. Pup!

  Hey, Georgiaa! Te salutăm din Iași! 👋 Da, Heylux oferă 80% domnișoarelor care lucrează de acasă și oferă suport online. 💻

 • Buna fetelor. Vreau si eu sa colaborez cu heylux dar ma impiedica ceva..:-( nu prea stiu engleza. Nu am facut la scoala engleza,dar vreau sa o invat. Multumesc :-)

  Hey, Alexandra! 😊 Noi avem o colegă care este profesoară de limba engleză. Ea te va ajuta să înveți repede, ușor și plăcut limba engleză. Cursurile de limba engleză sunt gratuite și au loc la studio. Te așteptam la interviu! 😘

 • Daca fac videochat de acasa inteleg ca imi dati 80% comision. Si adica pot sa scot si 80% daca imi merge bine. Deci cam in cate luni pot sa imi scot cheltuielile cu laptip, luminile si niste amenajari acasa la mine?

 • Imi place treaba asta cu te angajam asa cum esti, ca eu nu sunt chiar asa wow. Adica pot spune ca sunt o fata normala din iasi si atata tot, nu ca tipele astea care vin prin cluburi si ma intimideaza cumva. Deci ziceti ca as avea si eu loc la voi daca sunt ok, nu?

  Hey, Criss! 💋 Fii tu însăţi! Asta contează! Te aşteptăm la noi! 📞 0744.33.77.11

 • Din câte am înțeles, m-aș putea angaja în videochat la voi în mai puțin de o săptămână. Am mare nevoie de bani pentru că e o situație mai grea la mine în perioada asta și trebuie să câștig cât mai repede dacă se poate. Mulțumesc!

 • Mă interesează să lucrez de acasă pentru început, să văd dacă e ok. N.am mai lucrat niciodată în videochat și, deși sunt din Iași, aș vrea pe moment să lucrez pe cont propriu, în colaborare cu void acă se poate. Pe urmă, dacă văd că pot câștiga mai mult din studio, pot să mă angajez și să lucrez din camerele voastre.

 • Lucrez deja de acasă. Cu Heylux e cea mai ok colaborare pentru că fetele de la suport chiar sunt de ajutor și știu ce vorbesc. Adică sunt profesioniste, nu de formă și îmi vorbesc cu respect când am treabă cu ele.

 • Din câte am înțeles se poate face la voi și videochat nonadult, nu-i așa? M-ar interesa și pe mine asta, ca să văd măcar cum e. Parcă nu m-aș dezbrăca din prima, că vreau să mai aștept până sînt pregătită să fac asta.

 • Prefer videochatul non adult deocamdată pentru că ăsta cred că mi se potrivește acum. Peste vreo câteva luni poate mă voi răzgândi și voi face videochat adult dar asta doar dacă o să mă simt eu ok. Sau dacă văd că am nevoie de mai mulți bani.

 • Mă gândeam să fac videochat de acasă, dar e mai complicat, că mă mai aud vecinii, iar la mine, în chirie, nu e atât de ok apartamentul. Se văd pereții ăia aiurea. De asta cred că o să vin și eu la studio, că aici totul e pregătit și numai lucrez, scap de restul grijilor. Din câte se zice, se câștigă și mai mult din studio, fix pt. faza cu decorul mai bun.

 • Eu m-am hotărât să lucrez în videochat de acasă, că e mult mai comod pentru mine. Sunt din Harghita și n-as avea cum să vin la Iași, că e cam departe de mine. Pentru procentele astea e foarte convenabil cu Heylux. 80% e mai mult ca oriunde.

 • Eu nu prea am măsurile ideale, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Adică sunt un pic mai plinuță. AIci ziceți că primiți fete ca modele de videochat la Heylux doar dacă sunt simpatice. Sunt și eu simpatică, deci sper că sunt ok pt. interviu :)

 • Parca as incerca mai intai videochatul non-adult, sa vad cam cum e jobul asta. Eu sun rusinoasa, recunosc asta, si nu stiu daca m-as descurca din prima la videochatul normal. Daca as vedea ca imi place si ma simt confortabila, poate ca as trece la videochat cu dezbracat, ca stiu ca acolo se castiga mai bine.

 • Prima dată am crezut că e o glumă când am auzit că nu se cere interviu la angajare în videochat. Și cu engleza îmi făceam probleme că nu vorbesc prea bine. Când am venit însă prima dată să văd studioul și am stat de vorbă cu doamna Claudia, pe urmă cu doamna Elena, toate s-au lămurit imediat și faza tare e că m-am și angajat în câteva zile. Cred că e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până acum.

 • Cei mai mulți bani se fac din studio. Iese ceva șid acă lucrezi de acasă, mai ales cu comisioane din astea mari, dar tot la studio îți merge bine. Eu am încercat amândouă variantele și categoric prefer un studio de videochat bun.

 • Gata, mi-am făcut curaj și am sunat deja la voi. Eu fac videochat de acasă și am vorbit cu fetele despre ce trebuie săf ac ca să încep lucrul. O să încep de săptămâna viitoare, așa că totul e ok. Mulțumeeeeeeeeeesc și ținem legătura!

 • Lucrez aici de vreo lună și ceva, și pot spune că cel jobul perfect pentru mine. Adică nu vorbesc pentru alte fete, dar mie îmi place mult de tot și jobul, și locul ăsta în care vin să muncesc zilnic. Totul arată fain de tot, e curat tot timpul, sunt respectată la muncă, am make-up și transport gratuit și tot așa. Mă înțeleg bine și cu fetele de la training, deci părerea mea e că studioul e foarte cool.

 • Eu îs din Bălți, din Republica Moldova și am venit la Iași ca să fac facultate. Orișicum e bine că și pentru fetele care vin de la noi, din Republică, există un loc așa frumos în care putem lucra și strânge niște bani ca să studiem aici, la dumneavoastră. Mie mi-a fost mai greu să mă acomodez la traiul din Iași, mai ales că e cam scump pentru posibilitățile mele și cu bursa nu mă descurcam. Dar o colegă româncă de cămin, din Neamț, mi-a zis de Heylux și am venit să încerc și eu. Am închis accesul pe site-urile unde lucrez din România, Republica Moldova și Italia, unde am rude la lucru, și acum sînt sigură că nu mă vede nimeni când lucrez. Mulțumiri mari și numai bine la toate fetele!

 • Eu am lucrat în videochat în Iași până anul trecut și chestia cu legalitatea e cea mai importantă, după părerea mea. Multe fete se uită doar la bani și, dacă lucrează în niște studiouri mai mici, pe lângă faptul că nici nu câștigă atât de mult, se mai trezesc și cu niște controale de la ANAF pe cap. Adică, dacă n-ai forme legale de lucru, ai probleme pentru că nu plătești impozite la stat. Lucky Studio a fost primul videochat din Iași care a venit cu SRL-urile, ceea ce te ajută enorm. Acum văd că s-a introdus și la Heylux, ceea ce e iarăși bine. Cu un SRL, plătești minimum la stat și ești în perfectă legalitate, nu te mai doare capul de nimic.

 • Și de acasă sa câștigă bine când procentele sunt avantajoase și îți face training cineva online. La Heylux, fetele sunt foarte săritoare și asigură suport non-stop pentru orice fată care vrea să lucreze în videochat de acasă. Părerea mea e că, dacă ai ceva bani să-ți cumperi calculator și cameră ca lumea, poți să faci bani și așa.

 • Am fost la interviu, la Heylux, și este o doamnă foarte amabilă acolo, Claudia, care mi-a explicat pașii angajării. Eu credeam că e mai complicat să te angajezi la un videochat din Iași, dar a mers foarte ușor. Doamna Alina, de aici, mă ajută să-mi deschid și eu SRL, ca celelalte fete, și deja pot să mă apuc de treabă. Studioul arată tare de tot, că mi l-au prezentat doamnele și am făcut cunoștință și cu o fată de la training. Sunt bucuroasă că în sfârșit am și eu un loc de muncă, că toată lumea mă ajută și e amabilă cu mine. Nota 10 pentru respectul celor de la Heylux!

 • Nu face mare lucru. Eu am fost model de videochat în Iași și stăteam tot programul mai mult degeaba. Mai vorbești cu unul, cu altul, pe net, îl mai distrezi și tu cum știi și cam atât.

 • Sunt curioasă cât de mult se muncește în videochat. Adică un model de la Heylux cam ce trebuie să facă pentru a primi banii ăștia despre care se vorbește pe site

 • Ăsta e jobul ideal pentru orice fată care vrea să aibă bani de facultate în Iași. Știu o mulțime de colege care vin la cursuri atunci când ies de la programul de videochat.

 • Chiar e wow la Heylux. Cred că orice studio de videochat din Iași ar trebui măcar să încerce să fie aproape de nivelul ăsta.

 • Eu am fundul așa, un pic mai mare) Nici nu vreau să mă ascund, că nu are rost oricum. Dar sunt și persoane care-mi spun că sunt interesantă tocmai din cauza asta. Deci cred c și într-un studio de videochat aș putea face dina sta un avantaj pentru mine.

 • Faptul că la Heylux nu ești judecată pentru felul în care e fundul tău e un motiv în plus ca să mă angajez în videochat. În Iași nu știu câte sunt locurile în care nu se găsește cineva să-și dea cu părerea despre cum arăt.

 • Heylux merită respect pentru asta. E un studio de videochat din Iași care oferă o șansă tuturor fetelor, fără să le judece aiurea

 • Sunt multe studiouri de videochat în Iași, dar la Heylux sunt serviciile de la Lucky și cred că asta face diferența. Faptul că ești dusă de acasă la job și înapoi e o chestie foarte tare. Plus că totul e gratuit, așa că bravo lor!

 • Eu oricum fac topless de fiecare dată când merg vara, la plajă, numai că acolo nu mă plătește nimeni :)) În videochat, pe lângă faptul că e o muncă relaxantă, mai iau și o mulțime de bani. Pentru mine, sună perfect, nu mai am nevoie de alte lucruri care să mă convingă. Din câte știu, Heylux e deschis de către Lucky Studio, așa că bonusurile astea sunt pe bune, așa cum e și dincolo, la Lucky. Count me in!!!! :))

 • Pe mine m-ar interesa să fac videochat de acasă. Heylux arată foarte, foarte bine, chiar sunt impresionată, dar eu sunt din Arad și n-am cum să vin să lucrez în Iași. Am aflat de Heylux de la o prietenă care e la facultate în Iași. Ea mi-a zis de Lucky Studio, de Heylux și cum m-aș putea și eu descurca bine dacă m-aș apuca de videochat.

 • Cred că e foarte corect ce spui. Ș eu spun că partea de încredere contează mult. Videochatul înseamnă să te simți bine și în siguranță la muncă, să îți iei toți banii promiși și să fii respectată ca femeie. Cel puțin asta e părerea mea.

 • Am citit și eu comentariile fetelor de pe aici și mă simt mult mai sigură pe mine. Înainte nu prea eram convinsă să mă angajez în videochat în Iași, dar acum parcă am mai mută încredere că Heylux e un studio care poate să mă ajute să fac bani pe bune.

 • Ca să mă angajez în videochat în Iași mă gândeam că trebuie să aleg un studio din ăla mic, de care n-a auzit nimeni, și să sper că totul va fi bine. Mă bucur că există Heylux și că sunt condiții așa de bune de lucru. Deja sună interesant un job în videochat în Iași și pentru mine.

 • Sunt din Brăila și pot să lucrez doar de acasă, pentru că Iașul e mai departe. Am inrat pe linkurile alea și am văzut ce trebuie să-mi cumpăr. Calculatorul e mai scump și cred că abia luna viitoare pot să mi-l iau. Dar abia aștept să încep să fac bani. Sper că mă veți ajuta cu fetele de la training așa cum am vorbit la telefon. Mulțumesc mult și ținem legătura!

 • Pentru mine videochatul era ceva așa, auzit de pe la fete. Sunt tot felul de păreri despre jobul ăsta. Unele zic că-i ok, altele că nu, dar cred că fiecare face ce vrea. Eu n-am nevoie să lucrez, că ai mei îmi dau bani pentru orice, dar le înțeleg foarte bine pe alte fete care vor să câștige un salariu bun angajându-se în Iași.

 • Trebuie să ai 18 ani mai întâi, că așa e legal. În afară de asta, se cere limba engleză, la un nivel ok. Astea sunt cam toate cerințele. Vă aștept și pe voi cu drag să ne cunoașteți!

 • Care sunt condițiile de angajare ca model de videochat la studioul vostru, fetelor? Se cere liceul terminat, facultatea sau cum? Care sunt lucrurile obligatorii?

 • Părerea mea e că ăsta e cel mai tare studio de videochat ever. Pe bune, mai știe cineva de vreun alt loc cu amenajările astea? Cel puțin în Iași, habar n-am să fi auzit. Nu știu cât le-a trebuit să facă studioul ăsta, dar arată bestial. Am văzut că este al lui Lucky Studio și așa se explică tot, pentru că Lucky e demult pe piață și e de departe nr. 1 în videochatul din Iași. Văd că la Heylux au mers și mai departe și au făcut studioul și mai frumos. Ce să zic, sunt impresionată!

 • :) Așa... când pot să mă angajez și eu în videochat la voi, pls? Eu sunt convinsă deja... Arată foarte tare totul, cred că e cel mai frumos birou pe care l-am văzut vreodată în Iași. Nici la Palas nu e asa frumos ca aici! :P

 • Abia aștept să fac și eu niște ședințe foto cu cineva care chiar știe să pozeze frumos. Din câte înțeleg, asta mă ajută să fac și bani mai mulți din videochat. Faptul că totul e gratuit face asta și mai cool. Poate mă angajez și eu în videochat la Heylux, dar mă mai gândesc, că nu-s hotărâtă încă :D

 • Pe mine m-a convins că se fac foarte mulți bani aici, dar sunt din Piatra Neamț și e mai complicat să mă mut. Știu că dați cazare gratuită 2 luni, poate că în felul ăsta mi-ar fi mai ușor. Mă gândesc să mă angajez și eu în videochat în Iași, iar dacă vin acolo, Heylux e prima alegere pe lista mea :)

 • Sunt fete care aceptă să se angajeze în videdeochat în studiouri mai modeste din Iași și nu înțeleg de ce. Din moment ce există Lucky Studio sau Heylux. Dar fiecare fată e cu alegerea ei.

 • Așa este- cu un training bun poți să faci mulți bani în videochat în Iași. Fetele de la Lucky Studio se ocupă de treaba asta și la Heylux, așa că te ajută mult dacă te angajezi ca model de videochat la Heylux. Asta e părerea mea.

 • Le cunosc pe fetele de la training de la Heylux pentru că sunt aceleași care fac training și la Lucky Studio. Toate au fost în Cehia și Luxemburg la specializare, așa că știu pe de rost site-urile Flirt4Free și Jasmin. Asta te ajută mult la program, fiindcă poți să faci bani mai mulți dacă îți explică bine cineva cum se lucrează pe site-urile astea.

 • Orice fată care este model de videochat în Iași știe că trainingul are o mare importanță. Adevărul e că cele mai multe studiouri de videochat nu prea fac bine treaba asta și te cam lasă să te descurci așa cum poți. Numai la Lucky Studio și la Heylux sunt fete la training care sunt bune pe treaba asta.

 • S-a angajat vară-mea la Heylux și zice că e cel mai bun studio de videochat din Iași. Cică se câștigă bine și te poți angaja cu program întreg. Mă gândesc și eu să mă angajez, că parcă n-aș avea chef să lucrez în Italia la menaj, când aceiași bani îi pot câștiga și în Iași din videochat.

 • Sunt model de videochat în Iași de la 19 ani (acum am 23). Când m-am apucat de jobul ăsta am fost deșteaptă și m-am angajat direct la Lucky Studio, că era cel mai mare studio de videochat din oraș. Așa că am avut parte de cel mai bun training, de toți banii la zi, discreție și tot ce vrei. La Heylux mm-am mutat doar de două săptămâni, pentru că e condus de aceleași doamne care sunt manageri și la Lucky Studio. Așa că toate avantajele de dincolo le păstrez și aici, ba chiar bonusurile sunt și mai mari. Diferența e că e programul full-time, dar eu deja lucram așa și la Lucky. Ceea ce m-a determinat să vin la Heylux este că știam că o să arate bestial de când se vorbea prima oară de deschiderea studioului. Iar în realitate arată și mai bine, cel puțin asta e părerea mea :)

 • La început, mă tenta ideea să lucrez de acasă. Dar e cam aiurea, că stau cu două prietene, în chirie, și nu prea aș vrea să știe ele cu ce mă ocup. Faza e că aș avea bani după o vreme să mă mut singură, dar până atunci nu prea am ce face. Plus că la orice chirie, camera aia n-are cum să arate ca una de studio profesionist, cum e la Heylux. De aceea m-am răzgândit și am fost la interviu, să mă angajez la Heylux. Claudia, de la studio, e foarte ok și mi-a explicat ce trebuie să fac ca să mă angajez cât mai repede. Aici e totul simplu, pentru că studioul îmi pune la dispoziție tot ce am nevoie, fără să mă mai complic eu cu nimic. Așa că, țineți-mi pumnii la câștiguri, că vreau să am portofelul plin cât mai repede :))

 • M-am interesat și eu să văd dacă videochatul chiar poate fi o opțiune ok de angajare în Iași și cred că aș putea să lucrez și eu. Nu arăt chiar extraordinar, dar mă știu cu o fată care lucrează deja la Heylux și mi-a spus că la interviu nu-mi cere nimeni să arăt ca un manechin. Cică trebuie să știu ok engleza, să am 18 ani, să fiu serioasă și să arăt a fată îngrijită. Adică sunt niște lucruri pe care le poate îndeplini oricine. Asta mi-a dat dat încredere și cred că în 2 săptămâni, după ce-mi dau demisia de la jobul de acum, unde-s secretară, mă pot apuca de treabă. Așa că abia aștept să câștig și eu bani ca să-mi permit să fac shopping la mall-urile din Iași! :D

 • Îmi place să văd că măcar aici te angajezi ușor. Că m-am săturat de tot felul de interviuri la joburi de doi bani, unde te tot întreabă de ce rezultate ai avut la școală și ce experiență ai la alte joburi. De unde naiba să am experiență dacă nu mă angajează nimeni?! Am vorbit cu fetele de la Heylux prin fereastra aia de chat online și am înțeles că pot fi primită imediat dacă am peste 18 ani și știu binișor engleza. O doamnă de la Heylux am înțeles că mă ajută să-mi fac SRL, ca să am forme legale de lucru și asta-i tot. Abia aștept să încep treaba și să fac și eu niște bani!

 • Eu credeam că trebuie să arăți chiar ca un model, adică o fată din aia ca la televizor, care prezintă modă. Am eu farmecul meu, dar nici chiar așa :))) Noroc c-am întrebat la Heylux- cică mă primește și dacă sunt simpatică, ceea ce e și cazul meu :D Engleză știu la un nivel ok, așa că mă pot descurca într-o conversație cu cineva de pe net, ca să mă fac înțeleasă. Tot fetele de la Heylux mi-au spus că și colegele de la training mă vor ajuta, mai ales la început, ca să învăț repede cum se câștigă mai mulți bani din videochat. Părerea mea e că asta e o șansă pentru mine. Nu vorbesc pentru alte fete, pentru că fiecare face ce vrea, dar banii ăștia care se câștigă în Iași, din videochat, mă interesează și pe mine. Am o groază de chestii de plătit, așa că o să mă angajez și eu de luna care vine.

 • Am vorbit deja cu Claudia. Sa-mi dati telefon cand se termina carantina ca am nevoie de bani imediat. Am discutat la telefon si nici eu nu pot acum sa vin la studio pentru interviu ca e restrictia asta cu circulatia....

 • Am auzit ca la Studio 20 am mai ramas 4 modele si le pelaca toti oamenii. Si la celalalt nou.Nighprowl sau Mightprowl ceva de genul e tot asa. Pe langa Heylux si Lucky Studio cine mai ramane in videochat Iasi ca studio mai mare?