Care sunt avantajele streamingului de pe mobil in videochat?

In ultima perioada primim tot felul de intrebari legate de videochatul de pe mobil. Sa fie oare atat de benefic pentru modele? Sau este o cale mai usoara sa faci bani? Raspunsurile pot fi impartite, insa iti voi spune cum anume procedam noi la Heylux Studio. 

Nu toate site-urile de videochat ofera posibilitatea logarii modelelor de pe mobil, deoarece comunitatea de membri de pe site-ul respectiv nu acceseaza telefonul si prefera mai degraba modalitatea de logare a modelelor de pe desktop. Insa recunoastem ca este un trend nou aparut si mult mai atractiv pentru membri. Daca este sa luam in calcul statisticile primate periodic, ei bine, un procentaj de peste 90% din membri intra in camerele modelelor de pe mobil.

Unul din site-urile care ofera posibilitatea logarii modelelor de pe mobil este LiveJasmin. Acestia dispun de o aplicatie usor de utilizat pentru modele si doar la un buton distanta, modelele sunt online si pregatite sa faca bani.

Modelele de la Heylux Studio combina orele de pe desktop cu cele de pe mobil si acest lucru le ajuta foarte mult in depasirea targeturilor de bani de la perioada la perioada. De ce este avantajos sa faci streaming de pe mobil? Pentru ca astfel aduci ceva nou pentru membri si asta te va face mult mai speciala fata de alte modele. In primul rand decorul nu mai este acelasi, poti sta online de acasa si sa le arati dressingul tau, ii poti lua cu tine in vacante sau chiar la shopping. Astfel membrii te pot percepe diferit si totodata pot observa cat de umana poti fi si ca nu joci un rol.  Noutatea pentru ei este foarte atractiva si de asemenea ii va face sa se simta mai speciali.

Un alt avantaj ar fi faptul ca ii poti fideliza intr-un model mai usor iar asta nu poate insemna decat mai multi bani pentru tine.  Poti avea acces la trafic divers prin simplul fapt ca poti gasi  puncte de interes comun ei.

Daca si tu iti doresti sa afli mai multe detalii despre activitatea modelelor de pe mobil, te asteptam cu drag la un interviu. Abia asteptam sa iti impartasim secretele streamingului de pe mobil si cum anume poti sa castigi bani multi intr-un mod cat mai facil tie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *