La ce nivel trebuie sa stiu limba engleza cand ma angajez ca model ?

In decursul a mai mult de 12 ani de experiența  si foarte multe modele ce ne-au calcat pragul am ajuns la concluzia ca  in jobul de model nu este nevoie de foarte multă experiență in domeniu ca sa poți realiza încasări foarte bune din streamingul adult si nici un nivel foarte avansat de limba engleza .

 Am reusit de la zero impreuna cu echipa de training ce iti sta 24/24 la dispoziție , sa aducem in timp foarte scurt doamne si domnisoare fara nici un fel de experienta in domeniu la incasari record pentru un model nou in domeniu.

Desigur , ajutati de o echipa unita si impreuna cu departamentul foto-video , make-up , cursuri de engleza si dans , oricine se poate angaja in domeniu. Cu un astfel de arsenal la dispoziția ta si tu poti fi urmatorul model ce va realiza incasari record pe site-ul numarul unu din lume si anume LiveJasmin .

 Cu doar cinci zile pe saptamana a cate 8  ore pe zi online  si program flexibil , a fi model este echivalentul oricarui job din Romania , ma refer la timp . Iar daca timpul înseamnă bani , in jobul de model poți ajunge sa fii platita si cu 100-200 de dolari pe ora .

Daca esti dispusa sa investesti in tine si sa evoluezi, atunci totul este posibil, chiar daca vorbim de nivelul limbii engleze.  La noi poti opta oricand pentru cursurile gratuite sustinute de catre colega noastra Magda.

 Vino si tu la cursurile de engleza gratuite care te vor ajuta sa ajungi sa ai cel mai bine platit job , intr-un timp record. Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem  asa ca ne poti contacta  la numarul de telefon 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *