Top 5 mituri legate de videochat

Cate mituri ati auzit legate de videochat? Cu siguranta foarte multe, insa stiti daca sunt reale? Este foarte simplu sa ne expunem parerea fara sa stim defapt daca este asa sau nu. Unii oameni prefera sa vorbeasca, insa ma aflu aici ca sa fac lumina in cele mai comune mituri intalnite precum:

  1. Videochatul este ilegal: este cam cel mai comun mit intalnit. Activitatea de videochat este legala si reglementata. Sa nu uitam ca modelele de videochat isi achita taxele necesare activitatii prestate.
  2. Videochatul este doar pentru femei: este un mit fals. Barbatii pot lucra in videochat la fel ca si fetele. Un singur lucru ar fi de mentionat si anume faptul ca utilizatorii sunt tot barbati.
  3. Toti cei care lucreaza in videochat castiga sume mari de bani: este un mit adevarat si fals in acelasi timp. Da, se pot castiga sume fabuloase, insa asta presupune  un grad de implicare mare. Cu cat exista mai mult implicare cu atat vor fi si sumele mai mari. Bineinteles ca se aplica si invers. Fara implicare, castiguri mici.
  4. Este usor sa lucrezi in videochat: este un mit fals . Munca in videochat poate  fi uneori solicitanta emotional si mental. Un model trebuie sa stie cum anume sa gestioneze unele situatii cu membrii si de asemenea sa intretina mereu o atmosfera calda si primitoare.
  5. Daca faci videochat vei fi recunoscuta pe strada:  este un mit fals. Un model de videochat are dreptul de a decide daca doreste sa se expuna si altfel sau nu.  Ideea  principala este urmatoarea: cu cat oferi mai putine detalii cu atat vei  fi si mai mult in siguranta.

Lista cu mituri poate continua. Gura lumii niciodata nu se va opri indiferent de domeniul in care tu vei decide sa lucrezi. Asa ca nu mai astepta. Este sansa ta sa faci bani si sa fii stapana pe propriile decizii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *