Heylux îți urează La mulți ani! Hai să începem spectaculos 2022!

Anul ăsta care s-a încheiat a avut de toate. Și lucruri frumoase, și emoții și ceva incertitudine. Dar ne-am descurcat de minune până la urmă. Ne-am văzut de treburile noastre și l-am încheiat cu bine.

Toate modelele de la Heylux pot spune, cred, cu mâna pe inimă, că e mai bine decât s-au așteptat. Cine s-a concentrat pe job și a avut energie bună, vede acum rezultatele. Cu încasări frumoase și o mulțime de împliniri personale.

Pentru 2022, avem planuri și mai mari! Ne-am adaptat la tot ce se întâmplă în industria noastră și colaborăm bine cu site-urile. Și LiveJasmin și Flirt4Free, partenerii noștri de bază, ne susțin așa cum ne dorim. Deci avem toate motivele să așteptăm un an excelent.

Începem cu bine chiar din Ianuarie

Chiar de pe 3 Ianuarie, cam toate modelele se întorc la studio. Firește, sunt și colege care au ales să lucreze de Anul Nou, ca să fie aproape de membrii lor online. Cine și-a luat însă vacanță normală, de Crăciun și Revelion,  revine la Heylux acum.

Firește, ca în fiecare an, e bucuria revederii. Povestim ce a făcut fiecare, pe unde a fost. Și, mai ales, ce cadouri a primit. Apoi începem programul în mod normal, pentru că și membrii așteaptă să revadă modelele cât mai repede.

De asta ne-am organizat deja cu machiajul și trainingul. Suntem pregătite să lucrăm la capacitate maximă imediat. Ca să îți oferim ocazia unui start spectaculos chiar din Ianuarie.

Videochat Iași Heylux 2

Întotdeauna e bine să ai un început bun de an. Pentru că îți dă un vine bun în lunile care urmează. Poți conta pe noi 100% în privința asta. Ne place ce facem și ne-am plictisi grozav dacă n-am avea treabă de făcut imediat.

Tot acum se întorc la job și colegele noastre de la foto-video. În ultimele săptămâni s-au concentrat multe pe poze și filme de sezon. Din acelea simpatice, cu Santa și brăduț. Acum revenim și din punctul ăsta de vedere la normal.

Partea bună e că și site-urile cu care lucrăm au aceeași energie bună. Deja anunță care sunt următoarele promoții, cum te vor ajuta să crești în încasări. Modelele cu experiență profită de perioada asta și cer întâlniri online cu reprezentanții site-urilor. 

Te sfătuiesc și pe tine să faci la fel, pentru că discuțiile astea sunt foarte utile. Sunt prezente și colegele noastre de la training. Cu ele, analizăm statisticile tale, ce ai făcut bine în ultimul timp și unde e loc de îmbunătățit.

În felul ăsta, putem face planuri pentru tine bazate pe date, pe lucruri concrete. Stabilim pași de urmat și un nouă discuție, peste câteva săptămâni, ca să ne asigurăm că progresăm împreună.

Facem bani din primul moment

Insist pe ideea asta că anul bun începe din Ianuarie. La Heylux, modelele noastre cu experiență se concentrează mult pe perioada asta. Ca să fie lidere la încasări din primul moment.

Asta le dă încredere, ambiția de a ținti tot timpul spre primele locuri. Fiecare știe de la trainere ce au de făcut, unde e loc de mai bine. Și își stabilește un target ambițios din primele perioade la studio.

Lucrurile astea nu rămân doar în mintea lor. Sau în discuțiile cu trainerele. Ci sunt scrise pe platforma pe care apar câștigurile, situația conturilor. E ceea ce noi numim “dream chart”. Adică un plan de împliniri personale, unde apare exact ce-ți dorești tu să realizezi la studio.

Heylux studio videochat Iași 3

Vrei o mașină sau să-ți cumperi și tu un apartament? Îl punem pe dream chart. Acum e momentul! Stabilim împreună cât de important e obiectivul ăsta pentru tine și facem un calcul pe încasări și luni de zile.

În felul ăsta știi când îl poți împlini. Ai o imagine clară cu privire la cum ar putea fi 2022 pentru tine. Faci bani din start cu un plan bine determinat. Știi pentru ce tragi, încotro te îndrepți.

Partea extraordinară e că pe tot parcursul ăsta te poți baza pe sprijinul nostru deplin. Colegele de la training sunt lângă tine, să te ajute cu tot ce știu ele despre videochat. În felul ăsta, poți fi sigură că obții maximum din potențialul tău.

Cam așa începem un an nou la Heylux. Ca întotdeauna, la fel pornim și în 2022: energice, puse pe fapte mari. Lucrurile mari se întâmplă întotdeauna celor care cred în ele. Și care fac lucruri concrete pentru a le transforma în realitate.

Hai și tu la Heylux! Vino în echipa noastră câștigătoare și alege să fii o campioană a câștigurilor! Abia așteptăm să lucrăm cu tine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.