Ce reprezinta frumusetea pentru tine?

“Un corp de inividiat”, “Victoria’s Secret model”, “talie de viespe” sunt prime cuvinte ce ne trec prin minte la auzul cuvantului “frumusete”.

Frumusetea poate insemna un aspect placut si… multe alte aspecte .

Pentru a dezvolta putin,  frumusetea nu este doar un ideal estetic, ci reprezinta un stil de viata. Dincolo de tendintele modei sau de standardele temporare ale societatii, adevarata frumusete se naste din armonia dintre suflet si corp, din echilibrul dintre minte si spirit. Cuantumul gandurilor noastre, a respectului de sine, a unui stil de viata sanatos, dar si a timpului alocat ingrijirii personale reprezinta elemente definitorii ale acesteia.

Acum, sa le parcurgem putin pe fiecare in parte..

 Gandirea pozitiva– asa cum gandurile negative ne pot influenta intreaga zi, si cele pozitive pot avea un mare impact asupra noastra, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Persoanele ce au mereu un  zambet pe buze si au incredere ca “ce- i al lor e pus deoparte” nu doar ca sunt mai atractive pentru cei din jurul lor, insa au o mai buna capacitate de gestionare a situatiilor neprevazute, sunt mai productive si au o stare generala de sanatate imbunatatita.

Respectul de sine- acesta vine in ajutorul nostru prin renuntarea la comparatiile constante intre noi si cei din jurul nostru. In plus, intervine in conectarea cu altii intr- un mod autentic si dezvoltarea unor relatii sanatoase. Respectandu- te pe tine ii respecti pe alti, crescandu- ti sansele de a fi mai apreciata de catre ceilalti.Si , de ce nu, respectul de sine poate veni uneori prin achizitionarea unui cadou mult dorit, planuirea unei vacante bine meritate dupa o lunga perioada de dedicare a muncii sau, din cand in cand, o mica prajiturica ce sa ne faca sa ne simtit mai bine.

Ingrijirea personala-  Este vorba despre a te simți bine în pielea ta și a-ți menține starea de bine. Aceasta include activități precum curățarea și hidratarea pielii, îngrijirea părului, menținerea unei diete echilibrate și a unui program regulat de exerciții fizice. Desigur, “mens sana in corpore sano”-linistea si echilibrul interior se vor reflecta si in exterior.

Pentru fiecare femeie există o asemenea armonie unică, ce nu poate fi regăsită niciodată în mod identic la o altă femeie. Costientizarea de catre femeie a acestor frumoase aspecte, ce îi creează unicitatea  – acel „nu ştiu ce” seducător – nu face altceva decat sa sublinieze aceste trasaturi ale ei.

Iar tu, esti pregatita sa impartasesti cu noi armonia ta si  sa cream impreuna momente unice, exclusiv feminine?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *