Vrei să câștigi bani cu mai multe ore online? Fă lucrul ăsta treptat!

Toate modelele vor să-și crească veniturile din videochat. Absolut toate! Ca să reușești asta, sunt mai multe metode. De exemplu, poți să-ți schimbi ceva la look, să înveți mai bine engleza și comunicarea, să vii cu idei noi etc. Cel mai sigur mod de a crește e încasări ține însă de orele online. 

Doar prin simpla creștere a numărului de ore petrecut cu membrii ajungi garantat la sume mai mari. Asta ți-o poate confirma orice model cu experiență de la Heylux. 

Când faci 80 de ore, ești la un nivel ok de încasări. Când treci la 85 sau 90 de ore, veniturile tale cresc proporțional. Când te duci însă peste 100 de ore la perioadă, adică la 2 săptămâni, creșterea e wow!

Desigur, e foarte tentat să faci și tu așa. Noi chiar te încurajăm, dar cu grijă. Iată câteva sfaturi utile pentru tine:

  1. Fii sigură că ești pregătită emoțional și fizic pentru asta

Când treci de la 80 de ore la peste 100 de ore online, o să-ți fie mai greu la început. Ai nevoie să te concentrezi o perioadă mai lungă, să poți să menții același nivel al conversațiilor și pe final de tură. 

De asta te încurajăm călduros să o iei treptat. Mai întâi treci la 85 de ore și stai la nivelul ăsta măcar o perioadă. Apoi, treci la 90, 95 ore și stai acolo măcar 2 perioade, să te adaptezi. Abia pe urmă, dacă te simți în formă, urci la 100 de ore sau peste.

Altfel, poți să devii iritată, să nu suporți oboseala și să fii tentată să-ți iei vacanțe neplanificate. Iar lucrul ăsta e mai rău decât orice, fiindcă îți afectează contul.

  1. Concentrează-te pe un singur site

Dacă tot te hotărăști să investești mai multă energie în succesul tău, focusează-te pe un singur site! Altfel, degeaba mai faci 5, 10 sau 15 ore pe zi în plus dacă le împarți pe 3-4 site-uri. 

În continuare nu o să ajuți conturile alea să crească, iar efortul tău este prea puțin răsplătit prin bani. Așadar, sugestia noastră este să lucrezi doar pe LiveJasmin, unde chiar câștigi așa cum meriți dacă faci mai multe ore.

  1. Organizează-ți timpul în avans

Mai ales atunci când îți propui să lucrezi mai mult, e important să-ți planifici timpul. Trainerele de la Heylux te ajută cu inima deschisă în acest sens. Îți calculează zilele de job și zilele libere, timpul pentru ședințele foto-video, orarul machiaj. 

Heylux model videochat Iasi

De asemenea, te programează la o cameră liberă, ca să nu încruci alt model, care lucrează după tine, pe tura următoare. În felul ăsta, reușești să îți vezi în liniște de treaba ta și să păstrezi un balans corect între job și viața privată.

În concluzie, ne bucurăm că te gândești să lucrezi mai multe ore! Asta înseamnă că ești ambițioasă și că, în curând, o să te bucuri de mai mulți bani. Împreună, o să ajungi cu siguranță acolo unde ți-ai propus. Hai să o luăm treptat, organizat și o să-ți fie bine, chiar foarte bine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *