Care este cuvantul definitoriu pentru anul ce este pe sfarsite?

Ding Dong..cu pasi repezi se apropie si finalul acestui an, si nu oricum, ci  in sunete de clopotei, povesti acompaniate de un ceai fierbinte, parfum de mandarine si lungi liste de dorinte pentru noul an. Insa nu ne oprim aici, dupa cum bine- obisnuiti suntem cu traditiile, lista de succese de- a lungul anului nu este nici ea absenta in acest an.

De data aceasta insa, vom lasa putin deoparte lista noastra de succese, si vom incerca sa facem remarcabila vedeta anului 2023- simbolului stilului , farmecului si al seductiei, nominalizat drept cuvantul anului .“Rizz”- daca e sa stam putin bine sa ne gandim, suna bine, nu i asa? Ei bine, si modelele noastre au fost incantate de acesta , simtind ca, intr-un fel sau altul , puterea feminitatii a avut de castigat  si de aceasta data.

Ei bine, la noi-  Heylux Studio, nu doar puterea feminitatii are de castigat, ci si  “atentia” are un loc special pentru modelele noastre, avand sansa de a capta privirile tuturor in topul site urilor Premium,  “grija” de aduce conceptului  de studio sentimentul de “acasa”, “unicitatea”- prin incercarea de a veni in ajutorul modelelor pentru a descoperi cea mai buna versiune a lor, “visurile”-pe baza carora incercam sa cladim nu doar o cariera de succes, ci si sansa unui timp liber care sa poata duce realitatea la un alt nivel ( daca te am facut curioasa, poti parcurge, pe pagina noastra, destinatiile de vis pe care ai putea avea si tu ocazia sa le vizitezi).

Insa,  sa nu uitam, cel mai important , “familia” are , si in cazul nostru , parte de o prioritizare absoluta, intrucat aici suntem mai mult decat colegi – o familie mare, cu bratele larg  deschise pentru toata lumea- si pentru cei mai “mari”, si pentru cei mai “mici” si neexperimentati.

Atat de multe cuvinte frumoase, nu i  asa? Pai, cum si noi suntem fiinte curioase,  am dori sa aflam, care ar fi cuvantul pe care TU l-ai alege? Si desigur, pentru ca iubim provocarile, am dori sa lansam o ….traditie a provocarilor  doar pentru tine : gandeste- te la un cuvant, mai cauta informatii despre noi, si, daca te- am convins , ofera- ne ocazia de a i-l afla intr- un interviu. Si nu doar cuvantul, ci ne ar placea tare mult sa aflam si ceea ce te defineste pe tine ca persoana.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *