Cine crezi că face cadouri modelelor de videochat?

Suntem femei și ne plac cadourile. Cutiuțele acelea roșii cu fundițe parcă ne cresc bătăile inimii. Mai ales când bănuim că e ceva care ne face mare plăcere înăuntru. Iar dacă mai e și un buchet de flori pe lângă, atunci ziua e deja mult mai frumoasă.

Partea cea mai simpatică în domeniul nostru e că nu e nevoie să așteptăm cadouri de la alții. Dacă se întâmplă, foarte bine. Dar, dacă ne dorim mult ceva, pur și simplu ne facem singure plăcerea aia.

Pur și simplu ne permitem asta și e chiar sănătos să avem grijă de noi tot timpul. Așadar, de fiecare dată când simțim nevoia unui eveniment frumos în viața noastră, punem mâna pe card și intrăm la shopping online.

Banii nu sunt niciodată o problemă, deci ne permitem orice. Fie că e vorba de haine, bijuterii sau telefoane, rezolvăm orice dorință. Iar cu cât cadoul e mai scump, cu atât și cutiile cu fundițe arată mai bine.

Heylux Iasi 2

Tot 3 cadouri la Heylux

Iphone 14
Cel mai comod cadou (e și util) este ultimul model de telefon. Colegele din studio își cumpără Iphone 14, cu care își fac o mulțime de selfie-uri, numai bune de postat pe Insta. La fel, putem face clipuri pentru TikTok, deci merită.

Brățară de la Teilor
Dacă te duci la mall-ul din Iași, la Teilor, sigur îți rămân în minte brățările și inelele lor. Sunt scumpe, într-adevăr, dar rezolvăm rapid problema asta. Modelele noastre sunt campioane la cheltuit banii pe bijuterii, deci categoric ne interesează așa ceva.

Bluză de la Motivi
O haină nu strică niciodată dacă ne face cu ochiul. De fiecare dată când merg în mall, facem inspecție în toate magazinele. Doar așa, să vedem ce a mai apărut nou. Între bluze, pantofi sau rochii e întotdeauna dificil să alegem, așa că mai bine le luăm pe toate.

Ție ce ți-ar plăcea să-ți faci cadou? Te regăsești în variantele astea sau te gândești la altele? A, dar era să uităm ceva: pe lângă surprizele plăcute de la cei apropiați și propriile cadouri, în videochat mai apar și atențiile de la membri.

Heylux Iasi

Admiratorii modelelor noastre trimit adesea cadouri simpatice prin site-urile pe care lucrăm, iar de acolo ajung la studio. Folosim metoda asta ca să protejăm identitatea colegelor noastre. Așadar, ca modele Heylux pe Jasmin, ne putem aștepta oricând să vină la sediu ceva wow, care să ne schimbe ziua în bine.

Iar asta e bine de tot. Până la urmă, merităm tot ce ni se întâmplă bine în viață, nu-i așa? Chiar suntem curioase: azi oare despre ce cadouri speciale auzim de la modele?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *