Mulțumim, 2022! Iubire și mulți bani în 2023!

Anul ăsta a fost unul extraordinar pentru noi. Site-urile ne-au mers tot mai bine, mai ales Jasmin, și modelele noastre au făcut o mulțime de bani. Apropo de Jasmin, am reconfirmat Certificarea din partea lor chiar acum câteva luni. Asta înseamnă că oferim avantaje speciale modelelor Heylux, așa cum încercăm să facem tot timpul.

Ne bucurăm să vedem atâtea modele noi care se adaptează imediat la jobul ăsta grație extra-promoțiilor primite de la Jasmin. La fel, ajutorul echipei de experți de la site e extraordinar de util. În sensul ăsta, putem spune că suntem unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Iași și din toată țara.

Heylux videochat Iasi Santa 1

Jasmin aduce încasări mai mari modelelor

Tot prin programul de Certificare, oferim modelelor noastre 2 concursuri anuale excepționale, prin care pot câștiga pe Jasmin comisionul excepțional de 70%. E un cadou special, pe care toată lumea l-a primit cu brațele deschise.

Cu ce ne mai putem lăuda anul ăsta? De fapt, nu e laudă, ci pur și simplu o constatare a faptului că ne-a mers bine pe toate planurile. Ne-am mărit echipa de trainere la 14 colege și suntem mai bine organizate ca oricând.

Am fost într-o mulțime de vacanțe, am luat multiple premii la marile concursuri internaționale de videochat și ne-am bucurat din plin de viață. Am avut colege care și-au luat apartamente, au schimbat mașinile, și-au schimbat viața în bine.

Anul ăsta am avut cele mai multe recomandări din partea actualelor sau fostelor colege. Fete care au auzit de noi lucruri frumoase au venit la sediu să ne cunoască și multe au început să lucreze la studio când s-au convins că totul e pe bune.

Heylux videochat Iasi Santa 2

Mult succes în 2023!

Așadar, ce să ne dorim mai mult pentru 2023? Bani, firește, că asta e preocuparea numărul unul pentru toate colegele noastre. În plus, să avem toate aceeași energie pozitivă și chef de a ne simți bine împreună la studio.

În plan personal, multă iubire și echilibru emoțional dorim tuturor. Asta contează enorm și la muncă. Atunci când venim încărcate cu emoții pozitive, succesul apare mai ușor. În rest, trecem împreună peste toate provocările, fără probleme.

Cu sprijinul trainerelor și motivația modelelor, suntem sigure că vom fi tot mai sus în încasări. La mulți ani tuturor celor care își împlinesc visele la Heylux și să ne vedem în anul care vine cu același zâmbet larg și poftă de succes!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *