Echipa Heylux învață să facă bani la Jasmin Campus!

Da, Jasmin Campus e așa cum ne-am imaginat! Echipa noastră de 25 de colege de la Heylux e primită cu aceeași prietenie de partenerii de la JasminLive. Și mai ales cu respect. Discuțiile despre noutățile din videochat au loc la Normafa Club House, care e unul dintre cele mai frumoase locuri din Budapesta. Luăm micul dejun dimineața pe malul piscinei, așa că orice zi începe perfect.

Heylux videochat Iasi 177
Echipa Heylux învață să facă bani la Jasmin Campus! 4

Apoi, avem sesiuni de discuții cu modelele, trainerii Heylux și trainerii LiveJasmin. Asta e foarte interesant, pentru că modelele noastre află cum pot să aibă și mai mult succes în videochat în Iași. Pe la amiază, ne bucurăm deja de cocktail-uri răcoritoare înainte de alte sesiuni cu trainerii și modelele. Iar spre seară, cină, relaxare și mici excursii prin Budapesta. Pe la castel mai ales, pentru că e foarte, foarte tare! Și de acolo se vede toată Budapesta și podurile mari de pe Dunăre.

Putem spune că suntem onorate că reprezentăm videochatul din Iași și Heylux la cel mai important eveniment din videochatul european! Și că abia așteptăm să punem în aplicare lucrurile aflate în Budapesta. Suntem sigure că, pe lângă distracția meritată, fetele noastre vor face tot mai mulți bani din videochat în Iași, la Heylux, pe LiveJasmin!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *