Heylux îți urează Sărbători Fericite și Un Nou An superb!

În sfârșit ne apropriem de 2021… Pfiu, cred că și tu răsufli un pic ușurată după toată nebunia asta. Fiecare ne aducem aminte de Revelionul trecut, cu petreceri, șampanie, artificii, speranțe. Și pe urmă, bum, virusul :)) În fine, după starea aia complet aiurea de la început, parcă s-a mai stabilizat treaba. Ne-am adaptat destul de repede la situație. Mai cu o mască, mai cu dezinfectare pe mâini, cu o glumă bună. Și așa am mers mai departe.

Membrii au trecut și ei prin aceleași stări. Au stat singuri în casă, și-au făcut probleme. Apoi au văzut că pur și simplu trebuie să iei câte o zi pe rând. Una după alta. Faptul că au discutat cu modelele noastre online le-a dat o stare de bine. Fetele noastre i-au încurajat pe ei, ei le-au încurajat pe fete. Fetele de la Heylux au făcut bani, și-au umplut timpul cu jobul ăsta profitabil. Că oricum multă vreme nu prea aveai unde pleca.

Heylux videochat Iasi 51
Heylux îți urează Sărbători Fericite și Un Nou An superb! 4

Partea bună e că fetele au înțeles repede că au noroc cu jobul ăsta. Când atâtea chelnerițe, recepționere, vânzătoare stăteau fără loc de muncă, ele și-au văzut de treaba lor. Au făcut mii de dolari din videochat în Iași și s-au apropiat de visele lor. Adică să-și ia un apartament, să strângă bani pentru o mașină. Sau pentru vacanțele din anul care vine. Fiindcă suntem sigure că 2021 va fi mult mai ok. Vine și vaccinul, iar prostia asta o să dispară neapărat.

Putem spun acum că suntem mai optimiste ca oricând. Și sperăm că și tu ești la fel. Vorba urării: deja „semne bune are anul care vine”. Atmosfera e mai bună ca oricând în studio. Se simte un vibe pozitiv, o energie extraordinară. Deși toate ne dorim o mică vacanță, pentru că s-a adunat, firește, și oboseală. Dar o să fie bine, mult mai bine! Asta e de fapt normalitatea la Heylux: să ne fie foarte bine XoXo

Hai, zâmbește! Și noi suntem în perioada aia a umblatului după cadouri, a gândurilor bune. Facem planuri pentru sarbatori. Avem planuri mani pentru 2021, așa cum credem că ai și tu. De data asta totul va fi ok. Gata cu grijile, cu neprevăzutul! Ne așteaptă o perioadă în care vom râde mai mult. Crăciun fericit și Un An Nou absolut superb! Întreaga echipă Heylux îți urează tot ce e mai frumos în lume!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *