“Mi-e  gandul la fete si la bani” –  jurnal Heylux, part. 1

Va imaginati a fi o poveste despre vreun tanar amorezat , dornic a descoperi iubirea vietii in timp ce isi umple buzunarele? Ei bine, nu este vorba despre o poveste despre o astfel de dragoste  ci ne- am gandit sa va aducem in  atentie o poveste despre un altfel de dragoste, nascuta din simplitate, dedicare si pasiune.

https://www.tiktok.com/@heyluxstudio/video/7327982996487703841″ data-video-id=”7327982996487703841

Astazi este despre Silvia, am putea zice  cu o cariera de success, si proaspat mamica.. insa sa incepem cu inceputul.

Anul 2015, un an in care Heylux avea sa primeasca in inima sa un nou casier, Silvia, o persoana analitica , punctuala si , cu siguranta al carei ras o ajuta sa isi faca simtita prezenta in intregul studio. 

Silvia s- a acomodat rapid in biroul micut din capatul holului principal, printre multele documente de gestionare a tranzactiilor financiare si nu numai . Insa aceasta nu este totul despre Silvia-   un lucru pe care studioul iesean avea sa il descopere curand era ca Silviei ii placea tare mult cafeaua. Si nu orice fel de cafea, ci una lunga, cu lapte si un plic de zahar, dar mai ales condimentata cu povesti de viata, cu zile pline de  glume, si zile incarcate cu mici lacrimi si incurajari.

Pentru a intelege mai bine, Silvia era acolo, prezenta, inca de la primele ore ale diminetii ( 5 a.m. mai exact :D), oferindu- le modelelor matinale un inceput de tura altfel, incurajator si cu un zambet la final,  fara a cere nimic in schimb.

 Ceea ce Silvia avea sa realizeze  in timp era  ca ceea ce la inceput parea a fi doar o intamplare ,acum avea sa fi devenit o rutina; si ca pe masura ce zilele treceau, si grija pentru bunastarea modelelor se intensifica, de la un “Buna dimineata, soare! Ce faci?” ajungandu- se la “ Cum se mai simte bunica?”, “ Ce iti mai face fetita?” ,”Ai rezolvat cu actelea alea?” ,lista de intrebari pe care Silvia le adresa modelelor fiind una tot mai variata si cu incarcatura emotionala.

Asa ca intr- una dintre zile Silvia a inceput ziua in stilul ei clasic ,  servindu- si cafeaua alaturi de modele. Insa ceva era schimbat in acea zi, deoarece dupa finalizarea micului ei “ritual”, nu s- a mai indreptat spre micutul birou din capatul holului, ci spre cel principal- al trainerilor, continuand a incuraja si sustine modelele, in felul ei special , pana in prezent.

Iar acum, in semn de incheiere am dori sa va prezentam una dintre binele- cunoscute zicale ale echipei Heylux- “Cine se scoala de dimineata, la Silvia ajunge” , cu aceasta ocazie dorind a va invita, in cazul in care va considerati o persoana matinala si iubitoare de cafea, sa serviti o ceasca alaturi de ea. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *