Modelele de succes se parfumează întotdeauna când intră live. Ai idee de ce?

Când intri online, la program, ești doar tu cu camera video acolo. Plus un microfon. Membrii cu care vorbești și care te văd nu au altă modalitate să simtă cum ești. Și totuși, unele modele de succes intră tot timpul parfumate.

De ce oare fac asta, poți ghici? N-au cum să se bucure de miros, de aromele acelea de Chanel, Prada sau Gucci. Și totuși, colegele noastre fac asta de fiecare dată. Poate că e un obicei de neînțeles pentru cineva nou în videochat, dar care are mult sens pentru ele.

Fii sexy, rafinată, încrezătoare tot timpul!

Secretul e atitudinea față de jobul ăsta. Până la urmă, ce ești, ca model de videochat? O simplă animatoare online, care dansează și se dezbracă uneori pentru niște admiratori? În realitate, ești mai mult decât atât.

Un model de succes știe că ceea ce oferă este entertainment. Gândește-te la Lady Gaga sau Beyonce când urcă pe scenă. Sigur și ele sunt parfumate, super aranjate când urcă pe scenă. Tocmai pentru că sunt acolo să proiecteze o experiență de neuitat publicului. Iar când fac asta, au nevoie să se simtă ele însele în cea mai bună stare posibilă.

Heylux videochat Iasi 3

Așa e și în videochat. Când intri live, ești pe bune un star online. Oferi entertainment de înaltă calitate. Ca să intri în mood-ul ăsta, e nevoie să te simți tu însăți seducătoare, puternică, atrăgătoare. Parfumul îți aprinde simțurile, te face să fii în mod natural sexy, îndrăzneață, încrezătoare în propriul șarm.

Desigur, parfumul e doar un element dintr-un puzzle. Pe lângă el, e bine să te machiezi bine, să îți aranjezi părul, să porți ținute și lenjerie de calitate. În felul ăsta, comunici cu membrii și le faci show la un cu totul alt nivel.

În mod natural, membrii simt asta și îți dau tipsuri, stau mai mult cu tine în privat. O să vezi că unii chiar te întreabă ce parfum folosești. Arată-le cu ce te dai, joacă-te cu ei. În felul ăsta le și transmiți faptul că ești o femeie sofisticată, că ai grijă de tine, că au acces la o amantă sau iubită rafinată.

Alege aroma succesului!

De fapt, parfumul, machiajul, îngrijirea vor deveni felul tău de a fi. Dacă înțelegi esența jobului, o să fii un star tot timpul. Și când vii la studio, și pe stradă, și în viața privată. Așa cum sunt și vedetele de muzică de care îți spuneam.

Lucrurile astea te deosebesc de toate celelalte persoane. De asta tu o să câștigi mii de dolari în fiecare lună, în vreme ce alte femei se vor mulțumi cu un salariu oarecare. Tu vrei să fii admirată, apreciată, să proiectezi farmec mereu și îți asumi asta cu plăcere.

Heylux videochat Iasi 2

Așadar, data viitoare când mergi la mall, intră cu încredere la Sephora! Încearcă multe flacoane, testere și vezi ce ți se potrivește. Parfumurile sunt cea mai bună investiție, pentru că faci ceva frumos pentru tine.

O să fii mai zâmbitoare, mai curajoasă, mai sigură de tine la program. Plus că îți faci fiecare zi mai frumoasă. Succes la shopping și abia așteptăm să ne spui cu ce brand te dai săptămâna asta!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *