Top 5 lucruri pe care și le cumpără modelele noi la Heylux

Știm cu e să-ți dorești lucruri frumoase dar să nu ai bani pentru ele. Uită de asta! Odată angajată ca model de videochat în Iași, lucrurile se schimbă mult. La Heylux îți dăm în primele 7 perioade procentul extraordinar de 65%, cu plata banilor la zi.

În felul ăsta, dacă ești simpatică, îngrijită și deja știi destul de bine engleza, poți să faci o mulțime de bani. Avem chiar acum un model care, după numai  câteva perioade, câștigă peste 6.000 de dolari la perioadă, adică în 14 zile! Dacă faci un calcul scurt, îți dai seama că rezultă niște venituri spectaculoase într-o lună de zile.

La fel poți să câștigi și tu. Cu banii ăștia, îți dai seama deci că totul se poate schimba în bine pentru tine. Și încă într-un mod wow. Ai instant bani de cheltuit, să-ți faci de cap în magazinele din Palas sau făcând shopping online. 

Heylux videochat Iasi 131

Vrei să știi ce-și cumpără celelalte modele din primii lor bani la Heylux? Încercăm un Top 5 în baza comenzilor aduse de curieri la sediul nostru:

  1. Iphone 13 sau Samsung Galaxy S21

Evident, prioritatea absolută a modelelor noastre e telefonul nou. Pentru că oricui îi place să facă selfie-uri, poze splendide și să se bucure de un obiect frumos. Suntem sigure că și ție ți-ar plăcea așa ceva. Odată angajată ca model, 900-1.000 euro, cât costă un asemenea telefon, nu va mai fi o problemă.

  1. Pantofi

Magazinele din mall sunt pline de pantofi și genți care parcă se așteaptă purtate. După o zi bună la program, multe modele se duc să le probeze și să le cumpere. La fel poți să faci și tu, mai ales dacă ești pasionată de fashion și de felul în care arăți.

  1. Parfumuri

Ah, parfumurile! Normal că sunt în top! Cum ar putea lipsi oare? Armani, Givenchy, Versace și așa mai departe… Dacă vrei să-ți întâlnești colegele prin oraș, găsești câteva cu siguranță la Sephora sau Douglas, după program. Acolo mai sunt creme foarte bune și tot felul de mici minunății de care îți dorim să te bucuri și tu.

  1. Geantă de la branduri de lux

Când îți merge bine din prima, deja poți să-ți iei și o geantă frumoasă. Firește, nu prea găsești în Iași, dar sunt destule magazine online. Pur și simplu pui cardul pe net și dai comandă, să ți-o aducă aici, la studio. Așa fac multe alte fete. Când vine curierul, îți admirăm geanta și noi, pentru că ne plac mult de tot și nouă.

  1. Bijuterii Swarovski

Cum intri în Palas, pe dreapta, e magazinul Swarovski, cu o mulțime de lănțișoare și brățări colorate. Modelelor noastre le plac la nebunie, chiar mai mult decât cele de la Pandora. Intră și tu de curiozitate acolo, dacă nu ți-ai permis până acum. Cu siguranță o să-ți iei și tu ceva care să se asorteze cu noul telefon, pantofii și geanta.

Sună bine și pentru tine stilul ăsta de viață? Suntem sigure că da. Bucură-te și tu de plăcerile astea și fă-ți de cap în magazine! Acum ești model de videochat la Heylux și îți permiți orice!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *