Vrei să fii și tu un model de top? Te ajutăm să ai ținute spectaculoase!

Imaginea contează enorm în jobul ăsta. Pe lângă personalitatea ta, timpul lucrat online și abilitățile de comunicare look-ul e esențial. Aici nu vorbim de cine știe ce frumusețe excepțională, de la natură. Nu contează neapărat niște proporții stil 90-60-90. 

Mai important decât asta e modul în care te pui în valoare. Din experiență îți spunem că, în peste 50% din cazuri, un model care se îngrijește ca femeie face mai mulți bani decât o colegă foarte frumoasă, dar care își neglijează aspectul.

Desigur, la asta sunt de luat în calcul mai mulți factori: machiaj, păr (culoare, sănătate, tunsoare etc), gene, buze. În blogul de azi merită însă să vorbim și de ținute, de hainele pe care le porți online.

Fii și tu un model glamour!

La Heylux, lucrăm foarte mult pe LiveJasmin, care e un site premium de videochat. Acolo e crema modelelor din toată lumea. Sunt prezente fete care arată bine, uneori spectaculos. Chiar te poate uimi lucrul ăsta la început, dar nu te lăsa intimidată!

Site-ul însuși are niște condiții de calitate ridicate. Heylux le îndeplinește în totalitate. De asta avem și statutul de studio certificat LiveJasmin. Asta ne dă dreptul să te logăm pe tine acolo, unde sunt membrii cei mai bogați. Dar, ca să ai succes, e nevoie să te prezinți și tu cu niște ținute de înalt nivel.

Chiar dacă lucrul ăsta ți se poate părea dificil, crede-ne, nu e! Suntem specializate în transformări de look și facem asta cu toate modelele noi. La fel o să reușim și cu tine. Începem ușor, cu strictul necesar, apoi facem progrese, până la cel mai înalt nivel.

Comisioanele pe care le oferim și performanța trainerelor de la Heylux te ajută să faci bani repede. Poți investi o parte din ei într-o pereche de pantofi, sau o lenjerie intimă de calitate. Reține, te rugăm, termenul acesta esențial: “de calitate”. 

Heylux videochat Iași lux

Ia-ți mai puține haine, dar din magazine renumite

Decât să-ți cumperi 3 bluze mai ieftine, mai bine îți iei una singură, dar de la un brand cunoscut. În sensul ăsta, te putem ajuta oricând cu sugestii, cu linkuri către magazine cu haine de calitate, gen Answear, Fashion Days sau About You.

Stăm de vorbă, vedem ce ți se potrivește și noi căutăm pe net ținute frumoase pentru tine. Ca să nu pierzi timp și să rămâi concentrată la program. Apoi, îți arătăm câteva linkuri cu haine care corespund bugetului tău. Dacă ești și tu ok cu ele, dăm comandă și curierul le aduce direct la studio.

Dacă nu-ți mai plac sau nu-ți vin, nicio problemă. Nu pierzi nici bani, nici timp, pentru că tot noi ne ocupăm de retur. Ce contează e să arăți și tu ca un model glamour, să fie uimiți membrii când ajung pe contul tău.

Evident, când îți vin niște ținute senzaționale sau faci o schimbare de look, organizăm și o ședință foto specială. Ca să-ți punem imediat în evidență farmecul. Iar efectul îl vezi imediat în încasări. Așadar, asta e o investiție, nu o cheltuială!

Vrei să fii și tu un model de top în videochat în Iași? Cu haine și accesorii wow? Vino la Heylux chiar acum!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *