Noul an ne gaseste in Egipt 

Excat cum ati auzit! Ne pregatim bagajele pentru ultima destinatie avuta in acest an, iar noul an ne va prinde in Egipt unde modelele de la Heylux Studio vor escalada cele mai mari piramide ale incasarilor pe LiveJasmin. Practic in noapte dintre ani cand majoritatea persoanelor petrec, modelele noatre vor ciocni un pahar de sampanie impreuna cu fanii lor de pe LiveJasmin si isi vor pune dorinte si seta noi obiective pentru noul an ce va veni cu noi suprize placute.  

Bineinteles ca fiecare decide cum anume isi va petrece noapte dintre ani si nu judecam, insa putem spune ca suntem mandri de modelele noastre ca au ales sa o petreaca astfel.  Exista o superstitie in care se spune ca daca intrii in noul an cu bani in buzunar, vei avea parte tot anul de bani si bogatie.  Cred ca putem spune astfel si in cazul modeleleor de Top de la Heylux Studio care vor avea parte de multi bani in noul an care vine.  Ne bucuram enorm de mult pentru ele pentru ca suntem constienti de cat de mult effort au despus ca sa ajunga atat de sus. 

Anul 2023 ne-a suprins placut cu numeroase evenimente: de la Summitul din Portugalia, la vibrantul Mykonos, la Ibiza si Dubai. Practic cand vremea de afara devine mai putin placuta, modelele cauta soarele.  Nu au fost doar simple destinatii pentru modele. Au avut diverse activitati, locuri de vizitat, sedinte foto in cele mai superbe locuri si la standarde cat mai profesionale.  

Destinatiile mereu iti schimba perceptia, te imbogateste cultural si in acelasi timp te face sa iti dai seama de faptul ca faci anumite lucruri care au o insemnatate pentru tine. Poate te intrebi cum de au atata timp modelele sa mearga in diverse destinatii, sa stea si online si mai ales sa faca bani?

Ei bine, totul consta intr-o organizare minutioasa si foarte bine pusa la punct.  Iar aici intervine o intreaga echipa pe care o ai la dispozitie: traineri, makeup artisti, fotografa etc Fiecare detaliu trebuie pus la punct ca totul sa iasa asa cum trebuie. 

Daca si tu iti doresti sa ne insotesti in urmatoarele destinatii, atunci te asteptam cu drag la un interviu unde iti vom transmite toate detaliile necesare. Tu sa fii cu bagajul pregatit si pregatita pentru aventura, distractie si bineinteles multi bani.  

Chiar si tu meriti o noua aventura.  

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *