Training oferit de LiveJasmin in Budapesta echipei Heylux Studio

Trainingul este o componenta principala si neplisita atunci cand vorbim despre industria de videochat. Prin intermediul trainingului, persoanele care doresc sa activeze in acest domeniu, asimileaza informatii utile activitatii lor online. Sa nu uitam ca trainingul influenteaza si castigurile modeleor de videochat.  

Trainingul nu este oferit doar modelelor de videochat ci si persoanelor care activeaza pe partea de management si care au drept responsabilitate motivarea modelelor si cresterea acestora in incasari periodic.  

Aceste este structurat in doua categorii:  una teoretica si una practica.  

Partea teoretica este atunci cand asimilezi informatii legate de site-uri pe care vor activa modelele , diverse platforme de preluare a datelor financiare , update-urile site-urilor si statistici primite din partea site-urile.  Toate aceste informatii trebuiesc asimiliate de catre trainerii de la Heylux Studio. 

Partea practica este atunci cand lucrezi 1 la 1 cu modelul. Aici este partea cea mai importanta deoarece informatiile transmise trebuie sa fie clare si concise pentru a fi mai usor intelese de care model.  Tot partea practica cuprinde si stabilirea obiectivelor pentru fiecare perioada, verificarea statisticilor si imbunatatirea lor, update-ul conturilor prin realizarea de sedinte foto noi de catre model, asigurarea participarii la cursurile de engleza si de dans oferite drept beneficii de catre Heylux Studio.  

Heylux Studio se poate mandri cu parteneriatul pe care il are cu site-ul LiveJasmin si certificarea pe acest site, fiind site focus pentru modelele ce lucreaza in cadrul studioului.  Pe langa expunerea in primele pagini pe care o ofera modelelor ce activeaza la Heylux Studio, LiveJasmin ofera o gama variata de noi oportunitati pentru modele: promotii periodice, feedback constant, concursuri cu premii in bani, vizite in cadrul studioului, discutii 1 la 1 cu modelele si training atat pentru modele cat si pentru echipa de management.  

Luna aceasta o parte din managementul de la Heylux Studio a fost invitat in sediul LiveJasmin din Budapesta pentru a le oferi un training de calitate si noi “ secrete din spatele camerelor online”. Secrete ce vor fi impartasite cu modelele ce sunt exclusiviste pe site si care dispun de motivatia necesara sa ajunga la sume fabuloase.  

Astfel, Heylux Studio se poate mandri cu cel mai calitativ training oferit modelelor din cadrul studioului si cu sumele extraordinar de mari castigate. Heylux Studio a fost de asemenea premiat si apreciat  pe cele mai mari scene ale industriei de videochat si de asemenea pentru modalitatea de organizare din cadrul studioului.  

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *