Vrei soare, căldură, excursii wow? Te vei bucura de ele imediat!

Ție îți place vremea asta? Cu zăpadă și vânt? Brrr! Nici nouă. Abia așteptăm să se facă pe bune primăvară și să scoatem nasul din hainele groase. Adică, e simpatic și Moș Crăciun, dar nu în mijlocul lui Martie…

În fine, nu ne lăsăm niciodată chiar atât de afectate de lucruri exterioare. Va veni și vremea bună. Până atunci, ne concentrăm pe ce contează mai mult să ajutăm modelele să facă bani. Din două motive. 

Primul, pentru că pur și simplu le plac banii. În al doilea rând, pentru că succesul financiar le permite să meargă oriunde în vacanțe. La fel ar putea fi și pentru tine. 

Hai și tu într-un city-break!

Cu câteva mii de dolari pe lună, orice destinație devine accesibilă. Acum poți lua din Iași avionul spre Barcelona, Madrid, Londra, Paris sau Londra. Chiar și spre alte zone simpatice: Bari, Milano, Cipru. 

Multe modele de la noi așteaptă vremea bună aici. Dar, dacă soarele mai întârzie, se urcă în avion și pleacă într-un city-break. Sunt destule locuri mai călduroase în Europa, iar banii nu mai sunt o problemă pentru ele. 

Videochat Iași Heylux

Dacă-ți cumperi biletul mai din timp, poți să-l iei cu numai câteva sute de lei. Găsești cazare foarte simpatică prin Airbnb. La studio, modelele noastre chiar vorbesc între ele pe tema asta și fac planuri pentru mici escapade.

Suntem sigure că și ție ți-ar plăcea să te bucuri de stilul ăsta de viață. Ar fi o schimbare majoră pentru tine, probabil. Pe care o meriți din plin. Pentru că acum sunt anii tăi cei mai frumoși.

Dacă vrei, poți să te alături grupurilor noastre de discuții. La Heylux, legătura dintre modele și trainere e foarte puternică. Mai ales că studioul e 100% feminin. Așa că găsești aici oricând prietene bune, gata de călătorii.

Cu ce destinație vrei să începi?

Așadar, poți să te gândești la excursii chiar de aici, din Iași. Sau să faci o mică escală la București, de unde ajungi în toate colțurile din Europa și nu numai. Ce e mai tentant pentru tine? 

Avem colege care preferă chiar Turcia sau Egipt. În perioada asta e mult mai cald acolo, așa că poți fi mai aproape de vară. Vezi și Piramidele, Cairo, dacă ai gusturi mai exotice. Totul e la îndemâna ta.

Heylux Iași

Atunci când devii independentă financiar, ți se deschid o mulțime de oportunități. Ai șansa să ajungi în locuri cu adevărat wow. Poți să vezi cu adevărat orașe extraordinare, să ai ce povesti prietenilor.

Îți sună bine? Uită-te pe Vola și pe Bookings, să vezi unde găsești bilete de avion și cazare! Apoi, hai să ne auzim la un telefon și să ne faci o vizită. Te convingi cât poți câștiga la Heylux și că vacanțele tale sunt perfect realizabile.

Cu cât începem să colaborăm mai repede, cu atât mai bine. Căldura și plimbările vor veni cu siguranță. La fel ca încasările mari și excursiile exotice. Hai și tu în echipa noastră!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *