De ce anume ar trebui sa tii cont atunci cand te prezinti la un interviu in videochat

Acest domeniu este din ce in ce mai cautat de catre modelele noi, deoarece pot spune ca fetele si-au schimbat perspectiva si isi doresc sa fie independente financiar.  Au planuri si vise de indeplinit si sunt constiente de faptul ca un job normal nu le ofera atatea oportunitati pe cat si-ar dori. 

Poate te-ai intrebat cum anume decurge un interviu la Heylux Studio. Oare va fi o persoana draguta la interviu? Oare o sa am emotii? Ce ma poate intreba?

Ei bine, interviul nu este unul sobru precum la alte joburi, unde trebuie vii imbracata la camasa, cu Cv-ul pregatit. Este o simpla discutie ca intre doua cunostinte, unde dorim sa te cunoastem mai bine si sa aflam care sunt nevoile tale. 

image 2

Deci nu, nu trebuie sa vii pe tocuri si camasa, nu tinem cont de asta, ci mai mult apreciem simpla ta prezenta si carisma.

Iata de ce anume ar trebui sa tii cont atunci cand programezi si te prezinti la un interviu:

Cat de repede ti se raspunde la mesaj, apel atunci cand doresti sa aflii mai multe detalii. 

Noi avem studioul deschis 24/24 si mereu cineva iti va raspunde la intrebarile pe care le ai, eventual programarea unui interviu. 

  • Daca persoana cu care discuti are o voce calda si prietenoasa sau nu.

Uneori iti poti da seama daca ai chimie cu acea persoana auzind-i vocea sau modul  de exprimare.  Asta te va ajuta si pe tine sa te relaxezi.

  • Daca iti ofera toate detaliile complete.

De obicei sunt unele studiouri care nu ofera toate detaliile necesare telefonic si evita cumva sa iti raspunda. Noi nu suntem genul. Ne place sa il asiguram pe model ca totul este real, ca discuta cu o persoana reala.

  • Daca iti zambeste la interviu.

Zambetul este foarte important, chiar si in activitatea modelelor online. Noi ne dorim ca ale  noastre modele sa fie relaxate la interviu si sa se simta bine. Nicidecum crispate.

  • Asigura –te ca ai pus toate intrebarile necesare.

Cel mai bine este sa iti pregatesti din timp o foita cu toate intrebarile pe care doresti sa le adresezi. Este posibil sa omiti anumite lucruri din cauza emotiilor.  Nu-i nimic, noi ne asiguram ca tu primesti toate detaliile, si vei pleca cu toate informatiile puse la punct. 

La noi esti binevenita oricand!Cariera ta de model de videochat poate incepe  cu doar un apel distanta.

Te asteptam sa ne cunoastem!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *